Mateřské školy zajišťují stabilní zázemí pro ty nejmenší. Zajišťují socializaci, rozvoj jemné motoriky, pohybových vlastností, rozvoj zájmů a přípravu na základní vzdělávání. Přihlaste své dítě do soukromé, státní nebo třeba anglické jazykové školky.

Mateřská škola b fresh s.r.o. - hravá školka
Mateřská škola b fresh je hravá a zdravá b fresh školka, která se nachází v nádherném prostředí parku Ladronka. Věnujeme maximální individuální péči každému dítěti, aby jeho přechod z domácího prostředí do kolektivu dětí byl radostný a plynulý. V každé třídě je kvalifikovaný český učitel a anglický rodilý mluvčí.
Mateřská škola b fresh s.r.o. - hravá školka
Mateřská škola pro 130 dětí s jídelnou, zaměřená na celkový rozvoj dítěte a jeho nadání. K dispozici výuka angličtiny, flétny, práce na interaktivní tabuli, s tabletem.

Mateřská škola pro 160 dětí s jídelnou.

Šestitřídní mateřská škola pro 150 dětí s jednou alternativní křesťanskou třídou.

Mateřská škola pro 60 dětí s jídelnou.

Mateřská škola pro 90 dětí, výuka anglického jazyka, hry na flétnu a práce na počítači. K dispozici je jídelna.

Mateřská škola s kapacitou 75 dětí s vlastní jídelnou.

Čtyřtřídní mateřská škola rodinného typu pro 88 dětí.

Mateřská škola pro 92 dětí s jídelnou.

Mateřská škola a vzdělávací centrum: -pro děti od 3 do 6-7 let -pernamentní výuka anglického jazyka -kurzy golfu a anglického jazyka pro děti i rodiče -odpolední kroužky (keramika, flétna) -pobyt v solné jeskyni.

Mateřská škola pro 150 dětí s nabídkou kroužků a výuky angličtiny.

Mateřská škola pro 112 dětí s jídelnou. Zaměření na estetickou a ekologickou výchovu.

Nadstandardní soukromá anglická školka pro děti všech národností od 2 do 9 let. Výukový program Začít spolu, rodilý mluvčí, množství aktivit: keramika, hudební školička, cvičení. Pořádáme víkendové programy, baby club, anglická družina.

Mateřská škola pro 196 dětí s jídelnou. Mateřská škola s Ozdravným programem: -s vlastním vířivým bazénem, s vlastní solnou jeskyní, s vlastní Infra saunou. Na škole probíhá míčkování dětí - fyzioterapie, každé dítě má svou flétničku.