Základní škola a mateřská škola Sněžné, příspěvková organizace
Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha

Základní škola a mateřská škola Sněžné, příspěvková organizace
Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha

Vzdělávání se v ČR realizuje na základních, středních, vyšších odborných a vysokých školách, státních, veřejných nebo soukromých. Vědecká činnost je prováděna na specializovaných pracovištích, často na akademické půdě v rámci vysokoškolského vzdělávání.

Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Základní škola Sněžné poskytuje svým žákům kvalitní vzdělání od první až do deváté třídy. Děti jsou vzdělávány dle programu Děti Vysočiny, který preferuje výuku anglického jazyka od prvního ročníku, zaměřuje se na ekologii a poznávání našeho regionu. Podporujeme též ekologickou výchovu a zároveň jsme členem sítě škol podporujících zdraví.
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Nové titrátory mají o 50% menší rozměr při maximálním využití pracovní plochy. Uzavřené tělo je navrženo tak, aby odolalo rozlití a prachu a displej s vysokým kontrastem Vám ukáže vše, co potřebujete. Unikátní dávkovací čerpadlo o objemu 40 000 kroků je schopné dávkovat extrémně malé objemy a dosáhnout velmi přesného koncového bodu. Algoritmus ...
Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Jazyková škola, výuka, kurzy: - angličtina - němčina - italština - španělština - francouzština - ruština - angličtina pro děti - čeština pro cizince.

Jazyková škola, kurzy: - anglický jazyk - německý jazyk - angličtina, němčina pro děti - francouzský jazyk - ruský jazyk - španělský jazyk - italský jazyk.

Kurzy, výuka: - anglický jazyk. Překladatelské, tlumočnické služby: - angličtina.

Jazyková škola, služby: - jazykové kurzy - překlady, tlumočení

Poskytujeme služby v oblasti: -míry a váhy -poradenství v metrologii -metrologické expertizy.

Odborná škola - elektrotechnické a strojně montážní práce - strojírenské práce - zahradnické práce - stravovací a ubytovací služby - potravinářská výroba - pečovatelské služby - prodavačské práce - knihařské práce

Služby: - certifikační kurzy NLP, EFT - kurzy práce na sobě - terapie

Soukromá mateřská školka v Plzni Koterově je výjimečná svým ojedinělým přístupem k dětem jako k samostatným a svébytným osobnostem.

Mateřská škola Plzeň, Malý svět je určena dětem ve věku od tří do sedmi let. Předškolákům pomáháme vytvářet jejich vlastní svět – malý, co se týká vzrůstu klientů a velikosti dětského kolektivu, ale velký, co se týká záměrů, plánů, ambicí. Cílem naší soukromé mateřské školy je přiblížit dětem svět tak, aby jim byl srozumitelný a našly v něm své ...

Společnost Hillary consulting s.r.o. se zabývá organizováním vzdělávacích, kulturních a společenských akcí. Pořádáme odborné semináře, konference a firemní porady. Připravujeme také společenské a sportovní akce, oslavy, rauty, výletní a relaxační setkání. Vaši akci naplánujeme kompletně na klíč, vybereme vhodné prostory, přípravíme webové ...

Služby: - vytváříme a implementujeme změnové programy, formou školení, řízení a rozvoje všech manažerů - personální Outsourcing - koučink - školení a trénink pro střední a liniový management

Salesiánské středisko mládeže - dům dětí a mládeže Plzeň nabízí řadu programů a volnočasových aktivit pro děti, mládež, rodiče s dětmi i jednotlivce. Otevřený klub Balón: - volnočasové aktivity pro děti od 8 do 15 let - tvořivé dílny - organizované sportovní aktivity - hudební a dramatický workshop - příměstské ...

Revize a provoz tlakových nádob na stlačený vzduch. Poradenská činnost a organizace školení v oboru stlačeného vzduchu, úprava a měření kvality stlačeného vzduchu, pístové a šroubové kompresory, bezolejové kompresory, filtrace, rozvody stlačeného vzduchu, generátory dusíku.

Výzkum a vývoj algoritmů a diagnostických nástrojů - služby v oblasti automatizace, robotiky, měření a regulace - návrh a realizace řídicích systémů - vývoj experimentálních standů a speciálních robotů - vývoj software pro řízení a průmyslovou komunikaci - tvorba virtuálních laboratoří - vývoj softwaru pro automatické ladění regulátorů - ...

Služby BOZP a PO - služby spojené s oblastí bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a požární ochrany - školení zaměstnanců - tvorba dokumentace - kontrola budov - příprava preventivních požárních hlídek - kontrola hasících přístrojů.

Škola hry na kytaru a zobcovou flétnu - výuka hry.

Služby v oblasti osobního managementu - vedení a stanovení priorit a zadávání úkolů - delegování - prevence a zvládání stresu - efektiví plánování, snížení časového zatížení. Zprostředkování nájmu, pronájmu - pronájem Vašeho bytu.

Jazyková kurzy - jazykové kurzy angličtiny, francouzštiny, němčiny, italštiny, španělštiny a ruštiny - kurzy výuky jazyka pro firmy, děti i dopělé - individuální i skupinové kurzy.

Sociální podnikání a vzdělávací aktivity.

Provádíme inspekce, revize, revizní zkoušky a odborné prohlídky všech druhů zdvihacích zařízení. Dále provádíme podrobné a preventivní prohlídky ocelových konstrukcí a jeřábových drah. Školíme pracovníky v jeřábové dopravě, tvoříme systémy bezpečné práce, kontrolujeme a evidujeme vázací prostředky.

Překladatelská a tlumočnická činnost: - překlady z/do angličtiny - překlady z/do francouzštiny. Jazykové kurzy: - výuka angličtiny - výuka francouzštiny.

Překladatelské a tlumočnické služby: - překlady z/do němčiny - překlady z/do francouzštiny - soudní překlady - tlumočení - francouzský a německý jazyk. Výuka jazyků: - němčina, francouzština, angličtina.