Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha

Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha

Vzdělávání se v ČR realizuje na základních, středních, vyšších odborných a vysokých školách, státních, veřejných nebo soukromých. Vědecká činnost je prováděna na specializovaných pracovištích, často na akademické půdě v rámci vysokoškolského vzdělávání.

Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Nové titrátory mají o 50% menší rozměr při maximálním využití pracovní plochy. Uzavřené tělo je navrženo tak, aby odolalo rozlití a prachu a displej s vysokým kontrastem Vám ukáže vše, co potřebujete. Unikátní dávkovací čerpadlo o objemu 40 000 kroků je schopné dávkovat extrémně malé objemy a dosáhnout velmi přesného koncového bodu. Algoritmus ...
Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Základní škola Sněžné poskytuje svým žákům kvalitní vzdělání od první až do deváté třídy. Děti jsou vzdělávány dle programu Děti Vysočiny, který preferuje výuku anglického jazyka od prvního ročníku, zaměřuje se na ekologii a poznávání našeho regionu. Podporujeme též ekologickou výchovu a zároveň jsme členem sítě škol podporujících zdraví.
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Mateřská škola Trhanov je dvoutřídní a poskytuje dětem komplexní předškolní vzdělání. Školka má dvě třídy, šatny, ložnice a sociální zařízení pro každou třídu samostatné. K budově patří také velká školní zahrada. Snažíme se, aby se v naší školce líbilo dětem ale i rodičům. Naleznete nás na adrese Trhanov 33.
Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Střední uměleckoprůmyslová škola. Studijní obory: -malba, grafika, fotografie, tvorba hraček, design, obuv, oděvy, kámen, keramika, multimédia.

Střední škola s internátem - 120 míst. Studijní obory s maturitou: - technik puškař - mechanik seřizovač - uměleckořemeslné zpracování kovů - práce rytecké. Obory bez maturity: - obráběč kovů - obsluha CNC strojů - puškař - puškařství - nástrojář - rytec kovů - umělecké rytí kovů.

Vinařství Dvůr pod starýma horama s.r.o. najdete v obci Boršice nedaleko Uherského Hradiště. Součástí areálu jsou stylové sklepní prostory s posezením. Jde o penzion s bezbariérovým přístupem, ubytování lze spojit s degustací vína. Pokud patříte k hostům, které láká vinařská turistika, zpestříme Vám pobyt v penzionu vinařským programem - ...

Služby: -kurzy: -letecký výcvik: -motorové létání, bezmotorové létání, parašutismus. Činnost: -Lety pro veřejnost -fotografování, natáčení -tandemové seskoky -letecký servis, opravy letadel -ubytování-omezené množství -restaurace, OK-BAR. Lety pro veřejnost: -Pilotem na zkoušku, Cessna 172, až 3 cestující + pilot. ...

Střední odborná škola zajišťující výuku čtyřletých oborů agropodnikání, ekonomika, sportovní management, stavebnictví a mechanik seřizovač. Všeobecné gymnázium se zaměřením na sport a cizí jazyky Studenti mají možnost absolvovat lyžařský, sportovně turistický kurz a zahraniční exkurze. Na škole funguje školní cimbálová muzika a sbor.

Střední škola průmyslová, hotelová a zdravotnická. Studijní obory - Strojírenství – počítačová grafika a design ve strojírenství - Strojírenství – počítačová podpora konstrukce a výroby - Elektrotechnika – počítačové a řídicí systémy - Hotelnictví a cestovní ruch - Zdravotnický asistent. Učební obory: - Kuchař-číšník - ...

Vzdělávání: -Obchodní akademie a Vyšší odborná škola. Studium: -Obchodní akademie -Ekonomické lyceum -Informatika v ekonomice -Státní jazyková škola -Prokurista .

Nevíte jakou střední školu si vybrat? Chcete se kvalitně vzdělávat? Naše gymnázium je tou správnou volbou. Gymnázium J.A.Komenského a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Uherský Brod, působí jako vzdělávací instituce, která připravuje žáky především ke studiu na vysoké škole. Poskytuje studentům nejen přístup v jednotlivých oborech, ...

Zajistění komplexních služeb na úseku bezpečnosti práce, hygieny a služeb na úseku požární ochrany.

ČSN EN ISO 9001:2009 / ISO 9001:2008 Consulting, konzultace, poradenství: -poskytování konzultačních služeb a realizace systémů řízení jakosti, životního prostředí a bezpečnosti podle norem řady ISO 9001, 14001, OHSaS 18001, BS 7799 -příprava a realizace norem ISO/TS 16949 (pro potřeby automobilového průmyslu) -zavádění speciálních Q ...

Základní umělěcká škola, ZUŠ. Obory: - hudební - výtvarný - taneční

Střední školy - 4-leté maturitní obory: Předškolní a mimoškolní pedagogika Sociální činnost

Rekvalifikace, kurzy, vzdělávání. Pro obory: kosmetika - kosmetické služby, manikúra - manikérka a nehtová designérka, pedikúra vč. nehtové modeláže. Kurzy Vizážistika a barvy, Základy líčení, Sebelíčení, Svatební líčení, Bodypainting, Barvy a barvová typologie. Kurz formování obočí, barvení řas a obočí. Kurzy Depilace teplým voskem, ...

Svářečská škola: - kurzy: - základní - úřední ČSN EN ISO - zaškolení - přezkoušení. Dozory svařování. Školící a poradenská činnost. Maloobchod, prodej svářecí techniky zn. Fronius.

Škola pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami

Škola pro žáka s lehkým mentálním postižením, se středním a těžkým mentálním postižením. Základní škola a Mateřská škola při Uherskohradišťské nemocnici pro hospitalizované děti a žáky.

Moderní křesťanská škola - církevní všeobecné čtyřleté gymnázium, součástí výukového plánu je latina a náboženství. U školy se nachází i domov mládeže s možností ubytování pro dojíždějící studenty.

Společnost Kegler s..r.o. dlouhodobě působí v oblasti podpory vnitropodnikového řízení, controllingu a optimalizace podnikových procesů. Cílem společnosti je pomáhat firmám docílit co nejvyšší efektivity při tvorbě řešení tak, aby byla kvalitní a přitom nenákladná a dala se přizpůsobit měnícím se potřebám. V praxi tak společnost Kegler Consulting ...

Muzeum keramiky. Výroba, prodej: -tupeská keramika, -užitková majoliková keramika, -dekorativní majoliková keramika, -zahradní keramika. Kurzy: -keramické.

Činnost: -střelecký výcvik -pronájem střelnice. Zajištění: -příprava ke zkouškám na zbrojní průkaz. Střelba: -sportovní -kondiční -rekreační.

Jazyková škola: - jazykové kurzy pro veřejnost - firemní jazykové kurzy - kurzy pro děti. Výuka: - angličtina, němčina, španělština, francouzština, ruština.