Obchodní akademie, odborná učiliště, průmyslové, odborné a umělecké školy nebo gymnázia. V České republice najdete státní i soukromé instituty vzdělání nabízející vysoký standard výuky, nadstandardní technické vybavení a také kvalitní pedagogické činnosti.

- soukromá střední školačtyřletá střední odborná škola - ekonomické, veřejnosprávní a podnikatelské zaměření

Střední škola založena již 1993 zajišťující výuku čtyřletého oboru cestovní ruch. Nadstandardní výuka výpočetní techniky a jazyků..

Soukromá střední škola. Studijní obory: - cestovní ruch - ekonomika podnikání..

Soukromé střední odborné učiliště: - autoelektrikář - čalouník - číšník - servírka - instalatér - klempíř - kominík - malíř - lakýrník - pokrývač - tesař - zlatník - zedník - mechanik opravář - prodavač.

Soukromá střední odborná škola zajišťující výuku oboru podnikatelská administrativa (podnikání, výpočetní technika). Typ studia: čtyřleté, dvouleté a tříleté nástavbové. Možnost dálkového studia.

Školské a sociální služby pro děti a mladé lidi s tělesným postižením. Mateřská škola. základní škola. Střední škola. Zdravotně rehabilitační pracoviště.

Mateřská škola - pro sluchově postižené děti - pro děti s kombinovanými vadami Střední škola PRO sluchově postižené - speciální a základní škola, SŠ pro sluchově postižené Základní škola PRO sluchově postižené

Obchodní akademie, s.r.o. Denní i dálkové studium (2x měs. o sobotách). Zaměření: zahraniční obchod, jazyky, informatika. Možnost studia poloviny předmětu v angličtině a získání mezinárodní maturity. Možnost pokračování na vlastním bakalářském mezinárodním studiu.

Střední průmyslová škola. Studijní obory: - informační technologie - technické lyceum

Výchovný ústav pro chlapce od 15 let. Poskytujeme péči dětem a mladistvým. Pomáháme jim ukončit střední vzdělání. Nabízíme výchovné programy pro děti ve školní docházce. Základní a střední vzdělávací program a střední škola

Soukromá mezinárodní škola pro studenty od 2 do 18 let.

Střední odborná škola ekonomického zaměření. Denní a dálkové nástavbové studium oborů: - management obchodu a služeb - management sportu - podnikání a management.

Poskytování středoškolského vzdělání s maturitou ve čtyřletém a osmiletém studiu.

Státní střední odborné učiliště zajišťující výuku tříletého uměleckořemeslného oboru zlatník-klenotník a dvouleté nástavby ukončené maturitou.