Vzdělání na českých základních školách zajišťuje získání základních znalostí a vědomostí nezletilých v rámci všech oborů. Povinná docházka začíná ve věku šesti let a trvá po dobu devíti let. Základní vzdělání je odstupňované na první a druhý stupeň.

Základní škola a praktická škola Brno, Vídeňská, příspěvková organizace
Naše škola sdružuje činnost základní a střední školy. Zajišťujeme základní vzdělávání žákům se speciálními vzdělávacími potřebami a naše praktická dvouletá škola je určena žákům se speciálními vzdělávacím potřebami a ukončenou povinnou školní docházkou. Máme dlouholetou tradici kvalitního vyučování s individuálním přístupem.
Základní škola a praktická škola Brno, Vídeňská, příspěvková organizace
Soukromá základní umělecká škola Blansko, spol. s r.o.
Naše soukromá základní umělecká škola poskytuje svým studentům ucelené a komplexní múzické vzdělání. Žáci se mohou věnovat tanečnímu, výtvarnému, hudebnímu a literárně-dramatickému směru. Konkrétně jim naše škola může nabídnout výuku současného a klasického tance, sólového a komorního zpěvu, kresby či hry na kytaru, housle a další nástroje.
Soukromá základní umělecká škola Blansko, spol. s r.o.
Soukromá mezinárodní škola pro studenty od 2 do 18 let.

Základní škola a mateřská škola rodinného typu preferující individuální přístup ke každému dítěti. Pěstujeme v nich lásku a úctu k přírodě, zaměřujeme se na etickou a mravní výchovu našich žáků a prevenci sociálně patologických jevů. Nabízíme smysluplné využití volného času formou kroužků a školních i mimoškolních aktivit. Naším cílem je zdravé ...

Hledáte pro své dítě vhodnou základní školu? Základní škola Jaroslava Seiferta v Praze je připravena poskytnout vašim dětem vzdělání I. a II. stupně základní školy. Součástí školy je i mateřská škola, školní jídelna a školní družina. Více informací o dění na škole se dozvíte na našich www stránkách.

Mezinárodní škola Park Lane International School poskytuje kvalitní vzdělání v anglickém jazyce dětem všech národností.

Soukromá ZŠ a MŠ a jesle Nabízíme přátelské a tvořivé prostředí pro Vaše děti od 2 do 7 let v malém kolektivu s denní výukou AJ. Používáme zahraniční vzdělávací program, organizujeme taneční, sportovní, umělecké kluby, divadelní akce.

MŠ a ZŠ Sluníčko – Montessori, s.r.o. je soukromá škola zařazená v registru škol České republiky MŠMT od roku 1992.

Základní a mateřská škola. Přípravný ročník pro děti se sníženou koncentrací pozornosti, lehčími vadami řeči, grafomotorickými obtížemi, se zdravotním oslabením, se sociálním nebo jazykovým znevýhodněním.

Základní umělecká škola se zaměřením na výuku hudebních, výtvarných, tanečních a literárně-dramatických oborů.