Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie pomáhá pacientům již od roku 1975. Naši lékaři zde operují celé spektrum úrazů ruky, provádí rekonstrukce poúrazových stavů a řeší onemocnění rukou jako je revmatická ruka, spastická ruka či vrozené vady ruky. Ročně je u nás ambulantně ošetřeno asi 26 000 pacientů a odoperováno přes 4 000.
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
MM Medical Ostrava s.r.o. provozuje neurologickou ambulanci.

Nevšední rodinný hotel i pro firemní akce, kids friendly – adrenalin, emoce, zážitky, konferenční sál, pobytové balíčky, bowling, wellness, vinný sklep. V okolí: NP Podyjí, Sklepní labyrint, podzemí, lázně v Laa an der Thaya, Vídeň. Excalibur City, Freeport Fashion Outlet. Hotelové wellnesscentrum má k dispozici i pro veřejnost krytý bazén ...

Oční optika. Výroba: -brýle na předpis -kontaktní čočky. Prodej: -sluneční brýle -brýlové obruby a skla -pouzdra na brýle -čistící prostředky. Služby: -oprava brýlí na počkání. Další prodejna Oční optika Křepela Znojmo: -Jánského 11, ZNOJMO, tel.:515 215 301.

Veterinární ordinace: -preventivní léčba zvířat -vakcinace, očkování -běžné chirurgické úkony -ošetření ran.

Oční optika. Maloobchod, prodej, internetový obchod, eshop, e-shop: - dioptrické brýle - sluneční brýle - kontaktní čočky - roztoky, kapky - brýlové obruby - pouzdra na brýle. Služby: - odborné vyšetření zraku optometristou, optometrie - aplikace kontaktních čoček. Další prodejny: - Hevlín 460, 671 69 - Hatě 183, 669 02 - Náměstí ...

NEURO PARDUBICE s.r.o. provozuje neurologickou ordinaci pro dospělé.

Rodinný penzion Vrbovec poskytuje příjemné ubytování v klidném prostředí jihomoravského venkova nedaleko města Znojma. Nabízíme bezkonkurenční cenu až 390, - Kč za osobu a noc v apartmánu s kuchyní, lednicí TV a WC a sprchou. Naši hosté mohou využít restauraci s pizzerií, která je součástí penzionu. Kapacita posezení pro 42 osob, 12 míst v ...

Soukromá dopravní zdravotní služba: -přeprava pacientů (bezplatně pro pacienty všech zdravotních pojišťoven) -místní i dálkové převozy po celé ČR -služba 24 hodin denně.

Bc. Eliška Borecká poskytuje profesionální fyzioterapeutické služby a trénink fitness pro děti i dospělé v Pardubicích. Zaměřuje se na individuální a skupinovou fyzioterapii, kineziotaping, sportovní diagnostiku a tréninky.

Odborný zubní lékař. Stomatologie, služby: -bělení, leštění zubů -odstranění-zubní kámen, pigmentace -prevence parodontózy -pečetění fisur -prevence a léčba obnažených krčků -lokální fluoridace.

MDDr.Eva Petrželková provozuje stomatologickou ordinaci.

Praktický zubní lékař se specializací na parodontologii - Léčba onemocnění parodontu - Léčba onemocnění sliznic dutiny ústní - Domácí bělení pod dohledem zubního lékaře

Ordinace praktického lékaře Ordinace praktického lékaře v rodinném domě, se soukromým CCTV monitorovaném parkovišti a bezplatnou WIFI sítí v čekárně. Pro firmy nabízíme možnost spolupráce v rámci vstupních a pravidelných prohlídek zaměstnanců. Ordinace je adekvátně vybavená pro tento účel. Přijímáme nové pacienty.

Hotel se nachází v královském městě Znojmě nedaleko NP Podyjí. Součástí hotelu je největší vinný sklep na Znojemsku. Hosté mohou využít perfektně zařízené aquacentrum nebo salonky různých kapacit pro uspořádání rodinných i firemních akcí. Teambuilding, oslavy, restaurace, vinný sklep Znojemsko -slow food -brunch -well food -svatby, ...

Odborný ženský lékař. Gynekolog.

NEUROLOGIE-POINT s.r.o. provozuje neurologickou ambulanci a provádí vyšetření přívodních a mozkových tepen.

Měření dioptrií a opravy dioptrických brýlí. Zhotovujeme dětské, pánské i dámské dioptrické brýle. Prodáváme brýlová skla včetně multifokálních. Prodáváme také pouzdra na brýle.

Odborný zubní lékař. Stomatologie.

Lázně Znojmo s.r.o. poskytuje ubytování, pivní lázně, prohlídky, dárkové poukazy a dárkové balíčky ve Znojmě. Pivní lázně mají léčivé účinky, například zlepšují krevní oběh, uvolňují napětí svalů a stres, omlazují pokožku a mnoho dalšího.

Společnost DentAdel Medical s.r.o. je privátní stomatologické centrum ve Studénce.

Floating centrum: -nabízí příjemné prostředí zaručující soukromí klientů -relaxační koupele ve floating tanku -finská sauna -ubytování v novém apartmánu. Floating tank: -moderní metoda relaxace s širokým spektrem léčebných účinků -relaxační vodoléčebné zařízení naplněné hustou slanou kapalinou dokonale simulující ...

Odborný zubní lékař. Stomatologie.