Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie pomáhá pacientům již od roku 1975. Naši lékaři zde operují celé spektrum úrazů ruky, provádí rekonstrukce poúrazových stavů a řeší onemocnění rukou jako je revmatická ruka, spastická ruka či vrozené vady ruky. Ročně je u nás ambulantně ošetřeno asi 26 000 pacientů a odoperováno přes 4 000.
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
Dlouholeté zkušenosti s řešením pohybových problémů, masáží u různých sportovních výprav i wellness procedur. Služby: - masáže - přístrojová lymfodrenáž - rázová vlna BTL - celulitida X-WAVE - kryolipo.

Odborný ženský lékař. Gynekolog. Provozní doba: -po, st, čt 7.30-12, 13-15.30 hodin -út 7.30-12, 13-17.30 hodin -pá 7.30-12 hodin.

Výroba, prodej, montáž: -pomůcky pro invalidy -schodišťové plošiny -schodišťové sedačky -bazénové zvedáky -stropní zvedáky -nájezdové rampy -schodolezy -plošiny pro letadlové schody. Aeromec Výroba: -díly pro letadla, neletecká.

Oční optika Optik Frič s.r.o., se zabývá zhotovením a prodejem dioptrických či slunečních brýlí a kontaktních čoček pro děti i dospělé, ale navíc také provádíme vyšetření zraku. Navštívit můžete některou z našich poboček ve Znojmě nebo Moravských Budějovicích.

MUDr. Martin Komzák Ph.D. se zaměřuje na sportovní ortopedii, traumatologii a na komplexní sportovní a tělovýchovné prohlídky.

Společnost Aesthe-Med s.r.o. je dodavatel zdravotnických prostředků a doplňků pro estetickou medicínu a anti-aging.

Veterinární ordinace: -preventivní léčba zvířat -vakcinace, očkování -běžné chirurgické úkony -ošetření ran.

Poskytujeme služby v oblasti fyzioterapie pro děti, dospělé i sportovce, viscerální manipulace, kinesiotaping, elektroléčba

EuroPainClinics Ostrava a.s.se specializují na léčbu bolesti dolních zad a dolních končetin.

Babiččin obchod se zabývá vývojem a výrobou bylinných gelů pod značkou Babiččiny bylinky®. Tyto gely jsou vyráběny na bázi bylinných extraktů. Svoje produkty prodává na svém eshopu.

Laserové zákroky, laserová chirurgie, chirurgická ambulance, vyhlazení vrásek, ematrix, radiofrekvence, léčba hemoroidů Jihlava, Vysočina, Znojemsko, Moravské Budějovice, Miroslav -krvácení z konečníku -ošetření hemoroidů metodou HAL -ošetření hemoroidů Baronovou metodou -diabetická noha -sklerotizace varixů -křečové žíly -operace ...

Dana Fantová se zaměřuje na různé druhy masáží.

Komplexní regenerační a rehabilitační centrum s širokou nabídkou terapií.

ENDIA s.r.o. provozuje endokrinologickou ordinaci.

Společnost BIOKLASTR je organizací sdružující na 20 firem, výzkumných institucí a neziskových organizací, které podporují myšlenku spolupráce, vzájemného sdílení potenciálu a chtějí realizovat výzkumné projekty s vysokou přidanou hodnotou v oblasti energetiky a efektivního využití odpadů. BIOKLASTR disponuje výzkumnou laboratoří se zázemím pro ...

Ilona Říhová se zaměřuje na provoz lékarny.

AviCross s.r.o. provozuje ordinaci všeobecného praktického lékaře pro dospělé.

Pediatrie Chlapková s.r.o. provozuje ordinaci všeobecného lékaře pro děti a dorost.

Vážení návštěvníci, vítá Vás Residence Barrique - apartmánový areál v centru Valtic, který disponuje celkem 21 nádherně zařízenými apartmány. U nás naleznete venkovní krytý slaný bazén, kolárnu, vlastní vinný sklep, wellness, solárium i dětské hřiště. Residence Barrique Valtice Vám nabízí ubytování v nadčasových, stylově zařízených apartmánech ...

Nemocnice Šumperk a.s. je všeobecnou nemocnicí s rozsáhlou lůžkovou a ambulantní složkou poskytující základní i specializovanou zdravotní péči. Během roku je v naší nemocnici hospitalizováno přes 20 tisíc pacientů. Vysoce specializovanou péči zajišťuje především spektrum náročných operativních výkonů, kterých je ročně provedeno okolo 8 ...

Ambulantní a zubní zdravotní péče Ostatní činnosti související se zdravotní péčí j. n.

Společnost Lek servis s.r.o. je sdružení lékáren.

Osteon s.r.o. provozuje osteologickou ordinaci a pečuje o pacienty s metabolickým onemocnění skeletu.

Společnost TCM Bohemia, s.r.o. patří mezi největší dovozce a distributory TCM v České republice. Naše služby nabízíme i na Slovensku, v Polsku a v Maďarsku. Nabízíme široký sortiment produktů, včetně bylin, granulátů, bylinných směsí WAN a akupunkturních jehel. Naše moderní bylinkárna zajišťuje zpracování bylin na odvary podle individuálních ...