Nemocnice a kliniky poskytují zdravotnickou pomoc lidem. Diferencují se na jednotlivá oddělení, jako je ortopedie, chirurgie, urologie, alergologie, kožní a další. Navštívit můžete soukromé či státní kliniky a polikliniky, nemocnice krajské nebo okresní.

BIOGEN Praha, s.r.o. - Váš partner v molekulární biologii a genetice
Společnost BIOGEN Praha s.r.o., založena v roce 1996, se specializuje na enzymy a reagencie pro molekulární biologii a genetiku. Nabízí široké portfolio produktů, od plastů pro PCR a tkáňové kultury až po víčka ke zkumavkám a diagnostické soupravy. Firma také provozuje e-shop, kde je možné snadno zakoupit potřebné laboratorní potřeby. Vedle toho ...
BIOGEN Praha, s.r.o. - Váš partner v molekulární biologii a genetice
Centrum estetické a laserové medicíny, dermokosmetiky a regenerace - Poradna zdravé výživy a životního stylu - Prevence civilizačních onemocnění - Redukce tělesné nadváhy pod lékařským dohledem. - Estetické centrum - úkony estetické medicíny, lifting a zeštíhlující metody, lymfodrenáže, - Cévní ambulance, vyšetření tepenného a žilního ...

Sanatorium Topas s.r.o. - nestátní zdravotnické zařízení zaměřené na komplexní péči v oboru gerontopsychiatrie.

Sanatorium pro duševně nemocné: - komplexní péče v oboru gerontopsychiatrie.

Služby: - zdravotnické zařízení

Služby: - formování postavy - korektivní dermatologie

Centrum reprodukční medicíny: - asistovaná reprodukce - gynekologie.

Klinika estetické a cévní medicíny: - estetická dermatologie - miniinvazivní plastická chirurgie - laserová liposukce - léčba všech typů křečových žil.

Nestátní zdravotnické zařízení: - ortopedie - fyzioterapie - psychiatrie - výživové poradenství.

Soukromé pobytové sanatorium pro překonání závislostí.

Distributor potravinových doplňků: - Vitamín C antioxidant - Aloe pro detoxikaci organismu - Colostrum pro posílení imunity - Lyovis přírodní probiotika - HepaDrink pro optimalizaci funkce jater Eshop: - zdravotnické potřeby - přírodní produkty - potravinové doplňky. Prodej: - Biotorus - Pulzní magnetoterapie - Bioozon - ...

Nabízí komplexní laserová ošetření změn na kožním povrchu a další zákroky z oblasti estetické medicíny.

Služby: - provoz speciálních zdravotnických zařízení

SENZA clinic je nestátní zdravotnické zařízení. Moderní léčebné procedury: - Magnetoterapie - Ozonoterapie – léčba aktivním kyslíkem. KME (ERI) diagnostika a léčba.

SENZA clinic je nestátní zdravotnické zařízení KME (ERI) diagnostika a léčba. Moderní léčebné procedury: - Magnetoterapie - Ozonoterapie – léčba aktivním kyslíkem.

Komplexní péče o tvář, tělo, ale i celkové zdraví se zárukou vysoké úrovně služeb po stránce odborné i v kvalitě péče, individuálního a diskrétního přístupu v zázemí moderního estetického centra.

Provozujeme soukromou zubní kliniku a poskytujeme komplexní ošetření chrupu.

Top Esthetic centrum estetické a oční medicíny s.r.o. se sídlem v Praze je specialistou v oboru estetické a plastické chirurgie. Centrum estetické a oční medicíny s.r.o. se zaměřuje na komplexní vyšetření očí, diagnostiku a léčbu glaukomu nebo vyšetření barvocitu. Nabízíme celou řadu odborných zákroků. Naší specializací jsou plastické ...

Nestátní zdravotnické zařízení: - interna - neurologie - foniatrie - logopedie - otorinolaryngologie, ORL - praktický lékař pro dospělé.

Estetická klinika - laserové a estetické centrum - masáže - výživové poradenství.

Ćinnost - management zdravotnických a lázeňských zařízení - nabízíme zdravotní péči - provozujeme celkem devět zdravotnických zařízení.

Zdravotní středisko: - ordinace praktického lékaře pro dospělé - ordinace praktického lékaře pro děti a dorost - interní ambulace - rehabilitace - cytologická laboratoř.

Diagnostika a léčebné postupy - aplikace laboratorních diagnostických technologií - diagnostika dědičných nádorových onemocnění.

Laserové korekce očních vad. Specializace na všechny druhy očních vad – krátkozrakosti, dalekozrakosti i astigmatismu, šedého zákalu.