Nemocnice a kliniky poskytují zdravotnickou pomoc lidem. Diferencují se na jednotlivá oddělení, jako je ortopedie, chirurgie, urologie, alergologie, kožní a další. Navštívit můžete soukromé či státní kliniky a polikliniky, nemocnice krajské nebo okresní.

BIOGEN Praha, s.r.o. - Váš partner v molekulární biologii a genetice
Společnost BIOGEN Praha s.r.o., založena v roce 1996, se specializuje na enzymy a reagencie pro molekulární biologii a genetiku. Nabízí široké portfolio produktů, od plastů pro PCR a tkáňové kultury až po víčka ke zkumavkám a diagnostické soupravy. Firma také provozuje e-shop, kde je možné snadno zakoupit potřebné laboratorní potřeby. Vedle toho ...
BIOGEN Praha, s.r.o. - Váš partner v molekulární biologii a genetice
Specializované zdravotnické zařízení, poskytující hospicové služby včetně léčby bolesti, kterou s sebou postupující nemoc přináší.Hospic je určen pro osoby nevyléčitelně nemocné v terminálním stádiu života.

Ústav pro mentálně postižené: - ošetřovatelská služba v rodinách - humanitární pomoc v zahraničí - rehabilitační dílny pro invalidní důchodce - pečovatelská výpomoc - knihovna křesťanské kultury.

Alergologie a klinická imunologie. Ambulance: - alergologická - imunologická - plicní. Sídlo firmy: - Konská 453, Třinec.

Zdravotnické zařízení s odbornou specializací na alergologii a klinickou imunologii (alergologická onemocnění, defekty imunitního systému). Ambulance: - alergologická - imunologická - plicní - kožní (dermatologická)

Zdravotní středisko. Ordinace: - MUDr. Leonora Šídová - zubní lékař, stomatolog - MUDr. Olga Váhalová - dětský lékař, pediatr.

Poliklinika, zdravotnictví: - lékařské ambulance.

Zdravotní centrum, poliklinika. Stomatologické a dermatovenerologické služby.

Zdravotnické zařízení - poliklinika. Poliklinika: -lékařská péče -gastroenterologie -gynekologie -chirurgie -nosní, ušní, krční, ORL -ortopedie -alergologie, klinická imunologie -plícní oddělení -praktičtí lékaři -MUDr.Kamenčáková Nora tel.:556830694 -MUDr.Pilař Ladislav tel.:556836931 -MUDr.Sýkorová Marcela ...

Nemocnice. Porodnice. Pohotovost pro děti i dospělé: - tel.:553777777.

Specializovaná ambulantní zdravotní péče Ústavní zdravotní péče

Autodoprava: - soukromá dopravní zdravotnická služba - osobní doprava, sanitky (sanitka), sanitní doprava - převoz pacientů a imobilních osob.