Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

Nestátní zdravotnické zařízení, které poskytuje služby v oboru dentální hygieny. Profesionální čištění zubů, výběr vhodných pomůcek a prostředků péče o chrup, nácvik správné techniky čištění zubů, poradenství správných návyků výživy, bělení zubů, aplikace zubních šperků. Odstraňování zubního kamene.

Revmatologická a interní ambulance.

Odborný lékař endokrinologie. Diabetologická dětská ambulance. Ordinace, ambulance endokrinologa

Kosmetické a regenerační studio. Služby: - netradiční kosmetická ošetření, péče o pleť - úspěšné krášlící metody - denní i večerní líčení - regenerační masáže - depilace teplým voskem.

Dietní poradna Medidiet Havířov se specializuje na bezpečnou a zdravou metodu redukce tělesné hmotnosti - proteinovou dietu. Nabízí profesionální a vysoce odborný přístup výživových poradců, kteří Vám pomohou na Vaší cestě za snížením váhy a spokojenějšímu životu. Bílkovinná dieta je rozdělena do čtyř po sobě následujících fázích, z nichž každá ...

Odborný lékař: - ušní, nosní, krční (ORL).

Krajská nemocnice Tomáše Bati Zlín je od ledna 2006 akciovou společností, jediným akcionářem je Zlínský kraj. Zlínská Baťova nemocnice má 1080 lůžek a ročně hospitalizuje přes 40 tisíc pacientů. Funguje u nás LSPP pro děti a dospělé a zubní pohotovost. Poblíž hlavního vjezdu do areálu Krajské nemocnice je umístěn babybox pro anonymní ...

Hemiscan je moderní zdravotnické zařízení poskytující specializovanou péči v oblasti zobrazovacích metod.

Společnost Dentalstyl s.r.o. provozuje zubní ordinaci - preventivní prohlídky, estetická, protetická a dětská stomatologie, záchovná stomatologie a endodoncie, parodontologie, prodej dentálních pomůcek v rámci dentální hygieny.

Firma MASRETTE MASÁŽE s.r.o. se specializují na masáže pohybového aparátu do nichž spadá klasická masáž, lymfatická masáž, Dornova metoda, Breussova masáž, Bowenova tlaková masáž, reflexologie.

Krajské ambulantní středisko. Středisko sociální rehabilitace těžce zrakově postižených.

Středisko Tyfloservis: -rehabilitace nevidomých.

Oblastní ambulantní středisko pro pomoc zrakově postiženým (nevidomí, slabozrací). Nabídka: -výuka čtení a psaní Braillova písma -nácvik vlastnoručního podpisu -nácvik psaní na stroji -informační servis -zprostředkování dalších služeb.

Privátní praxe: -diabetologie, diabetologická ambulance.

Gynekologicko - porodnická ordinace. Lékař gynekologie.

Sauna: -max. pro 7 osob -vnitřní bazén -cena 15, -Kč/saunovací cyklus.

Dentální hygienistka. Dentální hygiena pro dospělé i pro děti. Bělení zubů. Leštění zubů. Řešení paradontidy, krvácení dásní. Ošetření citlivých krčků.

Služby: -dietní plán na míru -zdravé hubnutí -sestavení individuálního dietního jídelníčku (podrobný denní rozpis jídel: snídaně, svačiny, oběd a večeře včetně receptů) a stravovací plán na hubnutí -výživoví poradci jsou k dispozici přes internet a telefon v celé České republice a dokonce i v zahraničí.