Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

Ortopedie třída Svobody s.r.o. provozuje ordinaci ortopedického lékaře pro děti i dospělé.

Centrum prenatální diagnostiky, genetická poradna a gynekologická ambulance. Předporodní a šestinedělní návštěvní služba.

Český červený kříž. Charitativní a humanitární organizace. Poskytuje zdravotnické, záchranné, sociální a humanitární služby, organizuje a podporuje sociální a zdravotní výchovu mládeže.

Jana Vimmerová provozuje v Opavě solnou jeskyni.

Centrum Sýkorka poskytuje služby biorezonance.

Červený kříž. Centrála: -Thunovská 183/18 118 00 Praha-Malá Strana Telefon: 251 104 111 Fax: 251 104 265 E-mail: info@cck-cr.cz WWW: http://www.cck-cr.cz

Agentura zdravotních sester: - domácí zdravotní péče - podávání léků, aplikace injekcí - odborná rehabilitační péče. Agentura porodních asistentek: - příprava k porodu - péče o matku a dítě po porodu. Baby club Vodníček.

Sport studio: - fitness - sguash - aerobic, zumba - masáže - solárium - vířivka - prodej výživy a doplňků

MUDr. Michael Chmiel provozuje stomatologickou ordinaci.

Ambulance: - odborný lékař kožní pro dospělé a děti. Dermatologie, dermatovenerologie. Sídlo firmy: - Zahradní 1261, Frýdlant nad Ostravicí.