Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

MUDr. Josef Maček - ordinace tradiční čínské medicíny
Bohaté zkušenosti ze západní medicíny pan doktor MUDr. Josef Maček spojil s čínskou medicínou a svými léčitelskými schopnostmi a dosahuje výborných výsledků při léčbě širokého spektra nemocí. Mezi léčebné metody čínské medicíny patří fytoterapie, dietologie a také zdravotní cvičení. Léčíme astma, neplodnost, migrénu i Crohnovu nemoc.
MUDr. Josef Maček - ordinace tradiční čínské medicíny
Mgr. Vanda Ptáčková se zaměřuje na psychoterapie a poradenství.

Společnost liligyn s.r.o. provozuje gynekologickou ambulanci.

Mgr. Bronislava Bubeníčková provozuje soukromou logopedickou ordinaci pro děti.

ResTrial Brno s.r.o. se zaměřuje na zajišťování zdravotní péče v oblasti pediatrie, diabetologie, endokrinologie a gastroenterologie.

MUDr. Dagmar Šurelová provozuje neurologickou ambulanci v Brně.

Dita Hloušková se zabývá léčitelstvím, výkladem karet, psychosomatikou.

Mgr. Petr Davídek provozuje soukromou psychologickou a terapeutickou praxi pro děti i dospělé.

Mgr. et Mgr. Petra Sedláčková provozuje logopedickou ambulanci se zaměřením na pacienty s s neurogenními poruchami řeči.

Respiramed s.r.o. provozuje plicní ordinaci v Brně.

Společnost HV Medical, s.r.o. provozuje ORL ambulanci pro děti a dospělé. Ušní, nosní, krční.

EUC Klinika Brno s.r.o. provozujeme digitální a klasickou mamografii. Pomocí mamografického a ultrazvukového vyšetření se lékař snaží zachytit vážné nádorové onemocnění prsu již v počátku. Také můžete navštívit naši mamologickou poradnu. Provoz a kvalita našeho pracoviště jsou pravidelně kontrolovány v rámci reakreditací Ministerstva zdravotnictví ...

MEDAPO.cz s.r.o. je privátní ortopedicko-traumatologická ambulance MUDr. Martina Sklenského, CSc. Provozovna: Centrum lékařské péče spol. s r.o.- Vránova 172 Brno Řečkovice 621 00 Telefonické objednávky (po-pá 7:00-12:30): 544 527 530 Služby: - komplexní diagnostika a léčba nemocí a úrazů pohybového aparátu (privátní ...

EUROGYN MUDr. Ivan Huvar s.r.o. provozuje urogynekologické centrum.

Alergologická ambulance. Alergologie.

GYNEKOLOGIE Richterová s.r.o. má privátní gynekologicko-porodnická ordinace.

Alergologie Němcová s.r.o. provozuje alergologickou ordinaci a zaměřuje se mimo jiné i na přírodní léčbu alergií a astmatu.

Ing. Věra Maníková se zaměřuje na tradiční čínskou medicínu, omlazovací techniku obličeje, na odvykání kouření a různé druhy masáží.

ParkFit Store s.r.o. se zaměřuje na zdravé stravování, laktační poradenství, prodej zdravých potravin a nápojů a na proteinovou dietu.

Specializovaná ambulantní zdravotní péče Ostatní činnosti související se zdravotní péčí