Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

MUDr. Josef Maček - ordinace tradiční čínské medicíny
Bohaté zkušenosti ze západní medicíny pan doktor MUDr. Josef Maček spojil s čínskou medicínou a svými léčitelskými schopnostmi a dosahuje výborných výsledků při léčbě širokého spektra nemocí. Mezi léčebné metody čínské medicíny patří fytoterapie, dietologie a také zdravotní cvičení. Léčíme astma, neplodnost, migrénu i Crohnovu nemoc.
MUDr. Josef Maček - ordinace tradiční čínské medicíny
GYNEKOLOGIE Richterová s.r.o. má privátní gynekologicko-porodnická ordinace.

Alergologie Němcová s.r.o. provozuje alergologickou ordinaci a zaměřuje se mimo jiné i na přírodní léčbu alergií a astmatu.

Ing. Věra Maníková se zaměřuje na tradiční čínskou medicínu, omlazovací techniku obličeje, na odvykání kouření a různé druhy masáží.

ParkFit Store s.r.o. se zaměřuje na zdravé stravování, laktační poradenství, prodej zdravých potravin a nápojů a na proteinovou dietu.

Specializovaná ambulantní zdravotní péče Ostatní činnosti související se zdravotní péčí

Chirurgie - operace lupavých prstů - operace ganglionů - operace Dupuytrenovy kontraktury - operace zarostlých nehtů.

Tomáš Prokeš se zaměřuje na výživové poradenství a realizuje kurzy zdravého životního stylu a osobnostního rozvoje.

Hemodializační centrum Mendlovy nadace. Ordinace odborného lékaře: -internista -nefrolog. Dispenzarizace pacientů s onemocněním ledvin.

Institut zdravého života, kurzy: - instruktor fitness - sportovní výživa - poradce pro výživu - instruktor kondiční chůze Služby: - výživové poradenství.

Služby: - chráněné bydlení - pečovatelská služba

Stella centrum s.r.o. se zaměřuje na různé druhy masáží, fyzioterapie a na alternativní a holistická zdravotní péče.

CM oční ordinace, s.r.o. se zaměřuje na vyšetřování zraku, předního segmentu oka, očního pozadí při očních onemocněních, zorného pole perimetrem a na další se zrakem související vyšetření.

Ladislava Ryšavá je porodní asistentka, která provozuje eshop, kde nabízí různé přípravky pro ženy a to jak před porodem během těhotenství, tak i po porodu. Prodává také kojící polštáře, pomůcky k masážím apod. Má také půjčovnu, kde jsou k dispozici pro maminky odsávačky mateřského mléka, kojenecké váhy, elektronické chůvičky a šátky na nošení ...

Výživový poradce Znojmo Analýza těla na diagnostickém přístroji InBody R20

Psychologické poradenství a psychoterapie v Brně. Spolupráce s dospívajícími a dospělými klienty.

Z vlasů zjistíme, jaké prvky ve Vašem organismu chybí. Po provedené diagnostice obdržíte podrobnou analýzu prvků z vlasů, která obsahuje informace o množství a poměrech prvků v přehledných grafech a s následným vysvětlením metabolismu, rychlosti stárnutí Vašeho organismu, Vaší reakci na stres, doporučených doplňcích stravy, doporučené dietě včetně ...

Lékárna Na Staré poliklinice je součástí Polikliniky Hodonín, která poskytuje služby praktických lékařů a specializovanou zdravotní péči nemocným. Lékárna Na Staré poliklinice nabízíme veškeré léky, vitamínové a potravní doplňky, homeopatii, čaje, kosmetiku, hygienické potřeby, zdravotnický materiál a techniku, ortopedické pomůcky a také ...

Porodní, poporodní dula. Laktační poradkyně. Lektorka předporodní přípravy a nošení dětí v šátku. Rituál uzavření šestinedělí La Cerrada.

Otorinolaryngologie. Ambulance ušní, nosní, krční. Ordinace ORL.

RNDr. Jana Daňková nabízí masáže, cvičení (či-kung, jóga a další), konstelace, konzultace v Brně a on-line služby. Vystudovala jsem přírodní vědy. Pak jsem byla několik let na plný úvazek matka – a mé děti mě učily, co je to vlastně život... A jejich nemoci mě daly pochopit, že pokud se o své zdraví nepostaráme sami, zdraví nebudeme. A tak se ...

Paní Ludmila Kvardová pracuje především jako poradce pro výživu, celostní terapeutka a cvičitelka spirální stabilizace – SM systému. Zajímá vás, jak zlepšit své zdraví? Objednejte se na konzultaci a společně projdeme Vaše potíže, Váš životní styl a možnosti, jak ho zlepšit. V čem Vám mohu pomoci: - výživové poradenství - hubnutí - ...