Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

MUDr. Josef Maček - ordinace tradiční čínské medicíny
Bohaté zkušenosti ze západní medicíny pan doktor MUDr. Josef Maček spojil s čínskou medicínou a svými léčitelskými schopnostmi a dosahuje výborných výsledků při léčbě širokého spektra nemocí. Mezi léčebné metody čínské medicíny patří fytoterapie, dietologie a také zdravotní cvičení. Léčíme astma, neplodnost, migrénu i Crohnovu nemoc.
MUDr. Josef Maček - ordinace tradiční čínské medicíny
MUDr. Veronika Pallová provozuje kožní ambulanci.

Odborný lékař: - kožní, dermatolog. Ambulance: - kožní, dermatologická. Dermatovenerologická ambulance.

Služby: - gynekologická ambulance pro děti, dospívající a dospělé

NEUROMED PLUS LINGUA s.r.o. provozuje neurologickou ambulanci pro dospělé i děti.

MUDr. Tomáš Kokoř provozuje urologickou ambulanci.

Mgr. Radek Chrobák poskytuje psychologické poradenství a terapie.

Mgr. Jana Milatová provozuje ambulanci klinické psychologie.

MUDr. Kristýna Mílková Pavlíková provozuje dětskou psychologickou a psychiatrickou ordinaci.

Charita Odry poskytuje sociální služby.

Charita. Poskytování ošetřovatelské (zdravotní) a pečovatelské (sociální) služby seniorům a zdravotně postiženým v jejich domácím prostředí v Kopřivnici a blízkém okolí. Věcné sbírky se zde neprovádí!

MUDr. Renáta Dostálková provozuje gynekologickou ambulanci.

PhDr. Lukáš Kubičný provozuje psychologickou ambulanci.

MUDr. Tomáš Obtulovič provozuje ambulanci ortopedie a traumatologie ve Frýdlantu nad Ostravicí a v Havířově.

Psychologie a psychoterapie: - dopravně psychologická vyšetření - pomoc při překonávání složitých životních situací - pomoc osobám zasažených traumatickou událostí - léčba úzkostných stavů a poruch - generalizované úzkostné poruchy - fobické poruchy - panické poruchy - obsedantně - kompulzivní poruchy - poradenství v ...

U nás máte zajištěné i základní lékařské vyšetření a konzultace s lékařem v průběhu terapie. Služby: - prevence obezity - komplexní péče pro osoby s nadváhou - skupinová a individuální terapie nadváhy - nenásilné změny ve výživě - změření složení těla, určení procenta tuku, množství svalstva a kostní hmoty, objem tělesné vody a ...

Endoskopické centrum Stonava: - moderní operační technika - nevyžaduje řez na těle pacienta -vpichy přes břišní stěnu. Gynekologické a chirurgické zařízení. Všechny operační výkony v oboru gynekologie. Ambulantní a lůžková péče. Výkony: - od sterility, interupce, nitroděložní výkony, hysteroskopie a další.

Gynekologická ordinace. Ambulance: - gynekologicko-porodnická péče. Sídlo společnosti: - Borovského 834/30, Karviná - Ráj.