Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

MUDr. Josef Maček - ordinace tradiční čínské medicíny
Bohaté zkušenosti ze západní medicíny pan doktor MUDr. Josef Maček spojil s čínskou medicínou a svými léčitelskými schopnostmi a dosahuje výborných výsledků při léčbě širokého spektra nemocí. Mezi léčebné metody čínské medicíny patří fytoterapie, dietologie a také zdravotní cvičení. Léčíme astma, neplodnost, migrénu i Crohnovu nemoc.
MUDr. Josef Maček - ordinace tradiční čínské medicíny
Gynekologie - MUDr. Marek Rozbroj

Výživové poradenství. Biorezonanční terapie. Ošetření pleti. Masáže. Ubytování. Péče o tělo zevnitř i z venčí. Relaxační pobyty. Zdraví životní styl.

Ambulance psychiatrická, sexuologická Odborný lékař: - psychiatr - sexuolog.

Zabýváme se poradenstvím a prodejem fytofarmak a organické kosmetiky, která pochází z nejčistších oblastí světa bez použití chemických látek. Námi nabízené produkty jsou té nejvyšší kvality, která je doložená certifikáty a oceněními. Jejich účinnost je podložena mnoha vědeckými a klinickými studiemi světových vědeckých pracovišť a ...

MEDIDIET - dietní poradenství - redukce a úprava stravovacích návyků - léčba stravou v rámci nutriterapie a nutriprevence. Nehtová modeláž - zdobení nehtů tel. 777 177 374 Studio LaDa - liposukce - kosmetika - kadeřnictví - masáže.

Urologická ambulance: - kompletní urologická péče.

Urologická ambulance: - kompletní urologická péče.

Služby: - výživové poradenství - diagnostika metabolismu.

Léčebné oddělení Centrum ucelené léčebné rehabilitace a léčby bolesti zajišťuje tyto komplexní rehabilitační programy hrazené pojišťovnou: - rehabilitace - zaměření na individuální a skupinovou tělesnou výchovu. - všechny druhy elektroléčebných procedur. - vanové a vířivé koupele. - preventivní programy vadného držení těla u dětí. - ...

Dům duševního zdraví. Denní sanatorium s psychoterapeutickou péčí, kde fungují psychoterapeutické a frakcionované programy pro klientelu s neurotickými a psychotickými potížemi. Je nutné doporučení ošetřujícího lékaře nebo psychologa.

Poradna výživy Ostrava pro potravinové intolerance a alergie. Dozvěděli jste se právě diagnózu: celiakie, intolerance laktózy, alergie na bílkovinu kravského mléka anebo histaminová intolerance ? Nevíte co dál? Anebo vás zajímá hubnutí, toužíte zatočit s nadváhou, zhubnout a trvale si udržet sníženou váhu?? Pojmy jako : hubnutí, dieta, jak ...

Odborný lékař psychiatrie. Provoz privátní psychiatrické ambulance.

MUDr. Igor Chudoba provozuje ordinaci odborného lékaře ušního, nosního a krčního pro děti a dospělé. Poskytujeme tympanometrické a audiometrické vyšetření či vyšetření sluchu na pracovišti v riziku hluku. Provádíme drobné operační a plastické výkony v oblasti ORL. Ordinace odborného lékaře ušního, nosního a krčního pro děti a dospělé: - ...

Komplexní léčba bolestí zad, konzultace všech neurochirurgických diagnóz. Možnost konzultace online. Neurochirurgie a spondylochirurgie - páteřní chirurgie.

Laserové epilace. Odstraňování cévek a ohňů. Ošetření vrásek, jizev, kožních nerovností. Odstranění bradavic. Cévní operace, sklerotizace. Odstranění pigmentových skvrn. Odstranění tetování.

Služby: - regresní terapie - konzultace - LSVJ - Léčení skrze vyšší já - automatická kresba - kurzy, workshopy

Služby: - poradenská a cestovní agentura na podporu zdraví a zdravého životního stylu.