Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

MUDr. Josef Maček - ordinace tradiční čínské medicíny
Bohaté zkušenosti ze západní medicíny pan doktor MUDr. Josef Maček spojil s čínskou medicínou a svými léčitelskými schopnostmi a dosahuje výborných výsledků při léčbě širokého spektra nemocí. Mezi léčebné metody čínské medicíny patří fytoterapie, dietologie a také zdravotní cvičení. Léčíme astma, neplodnost, migrénu i Crohnovu nemoc.
MUDr. Josef Maček - ordinace tradiční čínské medicíny
Ušní, nosní, krční ambulance.

Profesní zaměření: - geriatrie, interna, gastroenterorlogie a hepatologie. Dietologie, poradenství pro obezitu. Odborný lékař.

Zdravotnictví. Ordinace: - praktický lékař pro děti a dorost, pediatr. Dětský a dorostový lékař. Kardiolog.

Alergologie a klinická imunologie. Ambulance: - alergologická - imunologická - plicní. Sídlo firmy: - Konská 453, Třinec.

Zdravotnické zařízení s odbornou specializací na alergologii a klinickou imunologii (alergologická onemocnění, defekty imunitního systému). Ambulance: - alergologická - imunologická - plicní - kožní (dermatologická)

Odborný lékař kožní. Dermatovenerologická ambulance.

Odborný lékař kožní. Dermatovenerologická ambulance.

Zdravotnictví. Odborný lékař kožní. Kožní ordinace (ambulance). Dermatovenerologie.

Praktický lékař a internista. Pobočka: - 8.května, Rýmařov - tel: 554212850.

Analýza minerálních a stopových prvků z vlasů pro všechny kdo mají zájem o své zdraví. Hloubková analýza pleti nejen pro ženy.