MUDr. Lenka Kopecká - prakticky´ le´kař pro dospělé

Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

MUDr. Josef Maček - ordinace tradiční čínské medicíny
Bohaté zkušenosti ze západní medicíny pan doktor MUDr. Josef Maček spojil s čínskou medicínou a svými léčitelskými schopnostmi a dosahuje výborných výsledků při léčbě širokého spektra nemocí. Mezi léčebné metody čínské medicíny patří fytoterapie, dietologie a také zdravotní cvičení. Léčíme astma, neplodnost, migrénu i Crohnovu nemoc.
MUDr. Josef Maček - ordinace tradiční čínské medicíny
MUDr. Hana Němcová provozuje nefrologickou a interní ambulanci v Ostravě na Náměstí SNP.

Společnost BonUron s.r.o. provozuje urologickou ambulanci.

Dentální centrum Ostrava - rentgen, RTG. Další pracoviště - rentgen Ostrava - Poruba, Porubská 1015/17 (budova SBD Poruba), tel. 595 626 874, 777 250 096 - rentgen Ostrava centrum, Švabinského 15b, 702 00 Ostrava, tel. 777 727 133.

Soukromá gynekologická ambulance, gynekologie. Lékař MUDr.Richard Spousta.

Společnost GI-MEDICA s.r.o. provozuje gastroenterologickou ambulanci.

Společnost Mefaort s.r.o. provozuje ortopedickou ambulanci.

Ambulance klinické a dopravní psychologie - klinická psychologie - psychoterapie a psychodiagnostika dospělých - dopravně psychologická vyšetření.

Zdravotní ústav se sídlem v Ostravě je významným poskytovatelem služeb pro ochranu zdraví a životního prostředí a je největší institucí svého druhu v ČR a střední Evropě. V současné době má ZÚ svá pracoviště v 5 krajích ČR. Poskytujeme zdravotnické služby a také služby hygienických a klinických laboratoří. Hygienické laboratoře: - analýzy, ...

Společnost KARDIOKRI s.r.o. provozuje ordinaci kardiologie.

Společnost OČNÍ JEČMÍNKOVÁ s.r.o. provozuje odbornou oční ambulanci.

Společnost Cerebrovaskulární poradna s. r. o. provádí neurologické vyšetření, ultrazvukové vyšetření krčních a mozkových tepen, odborné poradenství

Společnost pro gynekologickou péči. Gynekologie pro děti i dospělé. Ordinace - obory: - dětská gynekologie - gynekologie a porodnictví. Praktický lékař gynekolog. Denzitometrický screening. Mamografický screening. Genetický screening.

Kardiologie - Ostrava s. r. o. provozuje kardiologickou ambulanci v Ostravě.

Mgr. Barbora Hellemannová, Ph.D. provozuje logopedickou ambulanci v Ostravě.

Mgr. Iva Kramolišová je psycholog v Ostravě.

Firma Jiří Hlinka - Podpora Bytí nabízí poradenské služby pro regeneraci sil přírodními prostředky a pomáhá v oblasti nápravy i podpory zdraví. Provádíme vyhledávání a detekce geopatogenních zón. Dále se zabýváme výzkumem geneze, bioenergetiky a zjišťujeme možnosti eliminace negativního působení na člověka. Služby: - poradenství a pomoc v ...

Axony je vzdělávací a fyzioterapeutické centrum, které se zaměřuje klasické ale i nejmodernější postupy. Psychologická pomoc, terapie, relaxace, mindfulness.

Mgr. Lucie Fickerová poskytuje fyzioterapeutické služby: Těhotenská fyzioterapie, příprava k porodu, fyzioterapie dysfunkcí svalů pánevního dna, terapie neplodnosti párů, péče o jizvy, terapie diastáz, masáže nejen pro těhotné ženy.