MUDr. Lenka Kopecká - prakticky´ le´kař pro dospělé

Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

MUDr. Josef Maček - ordinace tradiční čínské medicíny
Bohaté zkušenosti ze západní medicíny pan doktor MUDr. Josef Maček spojil s čínskou medicínou a svými léčitelskými schopnostmi a dosahuje výborných výsledků při léčbě širokého spektra nemocí. Mezi léčebné metody čínské medicíny patří fytoterapie, dietologie a také zdravotní cvičení. Léčíme astma, neplodnost, migrénu i Crohnovu nemoc.
MUDr. Josef Maček - ordinace tradiční čínské medicíny
PhDr. Olga Rutová provozuje ambulanci klinické psychologie.

Naše ORL ambulance se zabývá diagnostikou, léčbou a prevencí ušních, nosních a krčních onemocnění u pacientů všech věkových skupin.

Nemocnice. Oddělení: - anesteziologie a resuscitace - oddělení centrálního příjmu s emergency - kožní - dětské - chirurgie a traumatologie - interna (kardiovaskulární) - léčebná rehabilitace - neurochirurgie - neurologie - oční - klinické biochemie - hematologie - tuberkulózy a reespiračních nemocí a funkční diagnostika - ...

Společnost Medilam ergonomics s.r.o. zajišťuje pracovnělékařské služby. Mají také akreditovanou laboratoř pro měření lokální svalové zátěže, fyzické zátěže, pracovních poloh, hluku v pracovním a komunálním prostředí apod.

Společnost Péče srdcem, z.ú. poskytuje služby domácí péče.

Společnost Krajská adiktologická ambulance pro děti a dorost s.r.o. Ambulance se zabývá komplexní diagnostikou a léčbou poruch vyvolaných účinkem návykových látek (alkohol, nealkoholové drogy) a nelátkových závislostí u dětí (gambling, závislost na počítačí, apod...).

Provádí ORTHOKINE - nová revoluční metoda odstraňující bolest kloubů - k léčbě je používána vlastní krev, která se kultivuje několik hodin ve speciálních EOT zkumavkách, díky nim se v krvi až 140x zmoží tělu vlastní obranné látky, které pak lékař injekcí aplikuje do postiženého kloubu

Neurologická ambulance a Spánková poradna INSPAMED, s.r.o. se zabývá diagnostikou a léčbou poruch spánku a bdění.

Soukromá endokrinologická ambulance. Lékař endokrinologie. Vyšetření poruch metabolismu, štítné žlázy, osteoporózy.

MUDr. Martin Petzel provozuje gynekologickoporodnickou ambulanci.

Společnost Adriamedical s.r.o. provozuje pediatrickou ambulanci v obci Vřesina u Ostravy.

Společnost Arthro Biotherapy, s.r.o. se zabývá komplexní ochranou kloubů-kombinace laserové léčby typu high intensity s aplikací růstových faktorů.

Specializovaná ambulantní zdravotní péče gynekologická Všeobecná ambulantní zdravotní péče

Centrum gynekologicko - onkologické prevence. Lékař gynekologie.

Poliklinika EUC klinika Ostrava a.s. v Ostravě je nestátní zdravotnická organizace s certifikací ISO 9001 a ve svých prostorách zajišťuje odborná vyšetření i nadstandardní služby jako je mamografie, denzitometrie, sonografie, lymfodrenáže a spoustu dalších. V rámci hodnocení CZECH TOP 100 se zařadila mezi nejstabilnější firmy v ČR. Využít lze ...

Dietní poradna Slimbee je od roku 2006 součástí zdravotnického centra MEPHACENTRUM a.s. v Ostravě, která Vám pomůže s hubnutím a s redukcí váhy. Našim cílem je nabídnout maximální pomoc při řešení nadváhy, pomůžeme se sestavením jídelníčku přímo na míru, díky kterému překonáte úskalí zdravého stravování. Zajišťujeme speciálně vyškoleného ...

Ordinace, služby: - diabetologická a podiatrická ambulance

MUDr. Simona Valečková provozuje oční ambulanci.