MUDr. Lenka Kopecká - prakticky´ le´kař pro dospělé

Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

MUDr. Josef Maček - ordinace tradiční čínské medicíny
Bohaté zkušenosti ze západní medicíny pan doktor MUDr. Josef Maček spojil s čínskou medicínou a svými léčitelskými schopnostmi a dosahuje výborných výsledků při léčbě širokého spektra nemocí. Mezi léčebné metody čínské medicíny patří fytoterapie, dietologie a také zdravotní cvičení. Léčíme astma, neplodnost, migrénu i Crohnovu nemoc.
MUDr. Josef Maček - ordinace tradiční čínské medicíny
Komplexní logopedická diagnostika a terapie řečových a jazykových poruch, poruch sluchu, poruchy komunikace, poruchy polykání, demence a poruch autistického spektra.

Petra Drobná ve Zlíně poskytuje služby jako výživový specialista, terapeut, kouč, mentor, lektor a fitness trenér. Poskytuje služby individuální i skupinové v rámci přednášek, seminářů a kursů. V rámci výživového poradenství se specializuji na sestavení jídelníčků: - preventivních - racionálních - redukčních - pro sportovce - pro ...

ORL ambulance (otorinolaryngologie). Ordinace: - ušní, nosní, krční lékař.

Činnost: - tradiční čínská medicína.

Poradenství v oblasti sporů rodinných, občanský, majetkových i obchodních, lektorská činnost

Středisko biorezonanční a plazmové terapie.

Gynekologie Gynekologicko-porodnická ambulance. Ordinační hodiny: Pondělí: 12:00 - 18:00 hodin Úterý: 06:30 - 13:00 hodin Středa: 06:30 - 18:00 hodin Čtvrtek: zákrokový den Pátek: 06:30 - 12:00 hodin

Detoxikace organismu. Redukce hmotnosti. Osobní typologie a vizáž. Individuální péče o pleť. Škola správného stravování.

Služby: - poradenství z hlediska celostní medicíny - energetická diagnostika organismu pomocí EAV Supertronic - prodej produktů Energy, i na dobírku - kosmetické ošetření pleti Energy - Výživová poradna

Ambulance DermoLymfa s.r.o. umožňuje pacientům ze Zlína a okolí s primárním a především sekundárním lymfedémem komplexní léčbu s odborně vyškoleným zdravotnickým personálem a požadovaným přístrojovým vybavením. Jsme zde především pro tyto pacienty: - po onkologicko-chirurgických zákrocích - po radioterapii - pacienti s flebedémem při ...

Podpora při odvykání kouření. Metoda BICOM. Biorezonance.

Oftalmologická péče. Oční ordinace: - vyšetření očí - vstupní a preventivní prohlídky - kontroly šedého a zeleného zákalu - kontaktní čočky - vyšetření a prodej. - kosmetické zákroky na víčkách a aplikace Botoxu.

Křišťálové léčení - léčebná terapie pomocí křišťálů. Léčebné terapie. Energetické léčení. Masáže Ayurvédské. Muzikoterapie. Diagnostika nemocí. Konzultace.

Zdravotnictví, privátní ambulance: -klinická logopedie.