Plastická chirurgie dokáže pomocí doktorského zásahu změnit část lidského těla a zvýšit tím sebevědomí. Podstoupit lze plastiku prsou, tj. zvětšení, zmenšení nebo modelování, liposukci, obřízku, gastrický bypass, operaci nosu, očních víček nebo facelift.

CLEOPATRA CLINIC - krása v rukou profesionálů
Toužíte vypadat mladě? Chcete změnu? Navštivte Kliniku plastické chirurgie - CLEOPATRA CLINIC v Ostravě. Čeká na Vás zkušený zdravotnický personál s nejmodernějším vybavením kliniky. Specializujeme se na kosmetické plastické zákroky a operace. Máme mnohaleté zkušenosti v oboru estetické medicíny. I vy si zasloužíte vypadat skvěle.
CLEOPATRA CLINIC - krása v rukou profesionálů
LÉKAŘSKÉ CENTRUM PEM. Privátní estetická medicína, plastická a estetická chirurgie, stomatochirurgie a gynekologie. Privátní zdravotní zařízení sdružující odborníky v oblasti kompletní odborné lékařské péče: - nezávazné konzultace, detailní analýza, doporučené metody - jednodenní chirurgie - operační postupy používané v zahraničí - ...

Odborný lékař plastická chirurgie. Privátní plastická a kosmetická chirurgie. Plastické operace uší, víček, obličeje a nosu. Zvětšování, zmenšování a modelace prsou. Operace převislého břicha. Liposukce. Odstraňování znamének a kožních nádorů. Permanentní make-up.

Lékařská ordinace, podiatrie, poradna pro sportovce.

Neurologie pro děti a dorost. Praktická lékařka pro děti a dorost.

Plastická operace cz vám poskytne veškeré informace o možnostech plastické i neinvazivní chirurgie, tedy druhy, ceny, ordinace a kliniky. Plastické operace prsou, nosu, břicha, očních víček, obličeje, facelifting, odstranění vrásek, liposukce .

Služby: -sanatorium plastické a estetické chirurgie -estetické operace -operace odstálých boltců -operace horních a dolních víček -operace nosu -operace obličeje, čela, krku -modelační operace pokleslých prsů -zmenšování a modelační operace velkých prsů -zvětšovací operace prsů -operace převisů břicha -úpravy ...

Soukromá klinika plastické, estetické a korektivní chirurgie. Klinika se specializuje na zejména kosmetické operace a chirurgii ruky. Mimo to se na klinice operují též křečové žíly, břišní kýly, poúrazové stavy v oblasti obličeje. Díky této všestrannosti toto pracoviště může pro pacienta vyřešit několik problémů najednou, a to nejen ...

Plastická chirurgie. Lékařská praxe - Plastická estetická chirurgie, veškeré spektrum kosmetických operací operace obličeje, nosu, očních víček, odstálých boltců, zvětšení a modelace prsů.

Plastická chirurgie nabízí specialisty: -plastické chirurgy, pro konzultaci vašich požadavků a provedení operací, jakými jsou např.: -zvětšení prsou -zmenšení prsou -modelace prsou -liposukce -operace nosu -dermabraze -operace rtů, víček, obočí atd.

MUDr. David Štěpán - ambulance plastické chirurgie: -plastická, estetická chirurgie -vyšetření, odstranění mateřských znamének počítačovým dermatoskopem -dermatologická ambulance -pigmentové névy, kosmetika -kosmetické operace -soft laser -biostimulační laser -liposukce -operace a plastika očních víček -molemax ...