INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

Relaxační masáže a tělové rituály www.masaze-hodonin.cz

Odborný lékař - gynekologie. Další ordinace: Hroznová Lhota 68.

Zubař. Zubní ordinace se zaměřením na stomatologickou chirurgii

Služby, prodej: -lékárna -cévní ambulance. Provozní doba 7:00-15:00 slouží k odběrům krve, přípravě přístrojů a k administrativě.

Nově otevřená poradna v Hodoníně! Využijte naše rozšířené služby i zde na Hodonín. Provádíme nutriční typologie s poradenstvím. Hubněte podle své metabolické typologie. V našem studiu pro Vás máme: -konzultace s výživovým poradcem -diagnostika těla -biochemické vyšetření, genetické vyšetření -index hubnutí -rozbor krve, žádná dieta, ...

Masáže. Klasické, reflexní, lymfy a Dornovy masáže. Harmonizace těla a duše pomocí bioenergie. Psychoterapie a transformační terapie.

masáže relaxační, rekondiční, lymfatické masáže manuální, lávové kameny zeštíhlovací zábaly arosha lymfatická drenáž přístrojová / kalhoty / ultrazvuková liposukce - kavitace ultrazvukový lifting - radiofrekvence

Odborný poradce firmy Just. Masérské služby: -dornova metoda -baňkování -lávové kameny -medové masáže -reflexní terapie plosky nohy -aplikace tělových svící -výživový poradce.

Moderní lázeňský komplex v srdci Jihomoravského kraje, regionu Slovácka. Najdete nás v zóně klidu a zeleně uprostřed lázeňského parku. Stezka pro cyklisty a pěší turisty či zastávka MHD jsou soustředěny v blízkosti lázní, stejně tak nedaleké městské centrum s plně vybavenou infrastrukturou kultury, obchodů a služeb. Kvalitní léčba a ...

Služby: -káva -kadeřnictví -holičství -manikůra -pedikůra -kosmetika -masáže.

Nabízíme odborné dietetické poradenství v oblasti výživy.

Rehabilitační zařízení. Fyzioterapeut

Služby: -Léčíme pomocí homeopatických léků -vyrobeny na přírodní bázi. Prodej: -homeopatická kosmetická -pleťová mléka -provozujeme on-line homeopatickou poradnu.

Ordinace stomatologického lékaře. Zubní lékař, stomatolog.