INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

Nutriční terapeut - sestavování vhodného stravování a jídelníčku - řeší problémy s nadváhou - specializace na poruchy příjmu potravy. Provozovny: Obchodní centrum Jitřenka u Skleněné věže Hradec Králové tř.Karla IV. 430 Nová 199, 533 21, Vysoké Chvojno

Studio pro zdraví a osobní rozvoj - terapeutická činnost - manuální lymfatické masáže - relaxační a regenerační masáže - baňkování, baňková detoxikační masáže.

Fyzioterpie - rekondice, regenerace - diagnostika, prevence a léčba bolesti pohybového systému - poradenství v oblasti ergonomie, kondičního cvičení.

Masážní salon - lymfatické masáže - klasické masáže zad.

Služby: - masáže - lymfatické masáže - tejpování - reflexologie - Lymfit.

Služby - masáže relaxační, sportovní a reflexní.

Nestátní zdravotnické zařízení: - profesionální služby v oblasti fyzioterapie s důrazem na aktivní terapii - léčba chronické bolesti (zad, ramen, krku, kloubů končetin).

Činnost: - všeobecná chirurgie - úrazová chirurgie - plastická chirurgie - estetická chirurgie - kosmetická chirurgie - liposukce ultrazvukem

Zubní péče Centrum dentální implantologie Stomatologická klinika

Odborný lékař - Neurologie - elektromyografie Hradecká Poliklinika III

Privátní klinika - zubní ordinace - estetická medicína - ortopedie.

Gynekologická ambulance. MUDr.Ludmila Boudyšová MUDr.Luděk Boudyš

Gynekologická ambulance. Další ordinace: Čsl. Legií 125 Třebechovice pod Orebem tel. 774 451 435

Zdravotnické zařízení - centrum žilní chirurgie.

Činnost: - pracovní lékařství - očkování.