INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

Stomatologie. Zubní ordinace pro děti a dospělé. Ordinační hodiny: PO 8:30 - 15:30 ÚT 8:30 - 15:30 ST 11:00 - 16:30 ČT 8:30 - 15:30 PÁ 8:30 - 13:30

Agentura domácí péče Victoria: - poskytování odborné ošetřovaltelské péče - akutní péče - paliativní péče - hospicová domácí péče.

Privátní zdravotnické zařízení, součástí je klasická kožní ordinace a dermatologicko-estetické centrum.

Detoxikační programy, omlazovací kůry - poradenství. Harmonizace organizmu v souladu s tradičními východními léčitelskými systémy. Raw food - konzultace. Pohledová diagnostika. Pozorování živé kapky krve. Poradenství v oblasti zdravého životního stylu. Koučink, mentorink, transformační techniky v souladu s principy zákona ...

Zubní, stomalologická ordinace. Pobočka: - Dukelská 456/13, Jeseník.

Fyzioterapie - kraniosakrální terapie - viscerální terapie - manuální lymfodrenáž - masáže. Další provozovna SEMILY Rehabilitační centrum, MUDr. M. Holub U Potoka 76, Semily

Naši zavedenou oční ambulanci naleznete v budově polikliniky na ulici Dukelská v Jeseníku. Poskytujeme profesionální oftalmologické služby v příjemném a plně vybaveném prostředí naší ordinace. Provádíme komplexní diagnostickou oční péči všech věkových skupin pacientů, vyšetřujeme a vystavujeme příslušná potvrzení (pro zaměstnavatele, rizikové ...

Prodej řezaných, hrnkových, sušených a umělých květin a Hand made výrobků, např. bižuterii, patchworkové zboží, malování portrétů na zakázku a energetické obrázky. Rozvoz květin. Dále se zabýváme ezoterikou - intuitivní tarot, terapie EFT, intuitivní masáž, Reiki, automatická kresba atd.

Nestátní zdravotnické zařízení - praktický lékař pro dospělé - kožní a interní ordinace - ordinace lékaře pro děti a dorost - zubní ambulance - lékárna.

Poskytování kvalitních masérských služeb s použitím čistě přírodních olejů.

Služby: - gastroenterologická, endoskopická ambulance.

Zdravotnictví: -praktický lékař pro děti a dorost, dětský a dorostový lékař, dětská lékařka -pediatrická ordinace, pediatrie -dětská kardiologická ambulance.

Gastroenterologie, endoskopie - Olomouc Endokrinologie, obezitologie - Přerov Interna - Přerov.

Praktický lékař pro dospělé, vstupní, periodické, výstupní prohlídky zaměstnanců firem, očkovací centrum. Korektivní dermatologie, aplikace botulotoxinu ( omezení tvorby vrásek, omezení pocení), dermálních výplní, podpora růstu vlasů.

Plastická a estetická chirurgie: - plastická operace horních i dolních víček - korekce odstátých boltců - odstranění kožních nádorů, znamének, bradavic a pigmentových lézí - korekce jizev - plastika nehtů Pokud se nejedná o kosmetické výkony lze hradit i přes zdravotní pojišťovnu.

Interní a revmatologická ordinace.

Komplexní služby pro Vaši krásu a odpočinek: - kosmetické služby - ošetření pleti francouzskou kosmetikou Sothys Paris - kadeřnictví - manikúra, pedikúra - masáže - cvičení s přístrojem EMS.

Studio zdraví HARMONIE Masáže. Bylinné parní lázně. Lymfatické masáže Green vac. Podtlakové prokrvovací masáže. Ošetření obličeje - Diamantová mikrodermabráze. Solárium. Rolletic - ošetření celulitidy.