INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

Dermatologické a laserové centrum: -kožní ordinace -laserové centrum - laserové depilace, mezoterapie, biostimulace pleti, ošetření akné, vrásky, rejuvenace, botox, výplňové materiály.

Služby: - lymfodrenáž - masáže

Alternativní medicína - rodinné poradenství - psycholodické poradenství - celostní medicína - diagnózy z živé kapky krve Prodej - přírodní léčiva Antibakteriální a antiparazitální poradna

Zubní lékařka, stomatologie.

Stomatologická a ortodontická praxe (ordinace). Odborný lékař stomatologie, ortodoncie (specialista). Fixní ortodontické aparáty, rovnátka. Zubní lékař, zubař, stomatolog. Zubní laboratoř. Potřebujete opravit nebo vyrobit zubní implantát či rovnátka? V naší zubní ordinaci se zaměřujeme především na ortodontickou léčbu dětí i dospělých. ...

Kraniosakrální terapie: - forma léčení - podpora přirozeného mechanismu člověka - vylepšení fungování mozku a míchy.

Mobilní masáže až do domu: - regenerační - sportovní - relaxační - poradenství v oboru zdraví a pohybové aktivity.

Ústav sociální péče pro mládež a dospělé. Pobytové zařízení pro osoby se zdravotním postižením, s mentálním postižením a kombinovanými vadami Služby poskytujeme dívkám a ženám od 3 let věku s mentálním postižením včetně přidružených smyslových nebo tělesných vad, které jsou závislé na pomoci jiné fyzické osoby alespoň ve stupni I.

Wellness studio: - vibrosauna - vacu well - vacu stepper - masážní křeslo.

Odborný lékař chirurgie. Privátní chirurgická ambulance.

Služby: - sdružení pro pomoc zdravotně postiženým - tréningové středisko - hiporehabilitační centrum - přeprava koní.

Masáže. Sauna. Lymfoven. Infračervený zářič. Baňkování. Lávové kameny.

Poradenství v oblasti stravování - hubnutí pro muže, ženy všech věkových skupin i děti: - vstupní vyšetření - podrobná tělesná diagnostika - konzultace s nutričním specialistou - test nutriční typologie - sestavení optimálního jídelníčku.

Masáže a ajurvéda: - ajurvédská masáž - relaxační masáže - klasické masáže - masáže domů.

Zdravotní péče: - praktický lékař - kožní - oční - zubní - urologie - gynekologie - psychiatrie - neurologie - chirurgie - plastická chirurgie - ortopedie - ORL - děti a dorost - radiodiagnostické pracoviště - biochemická a hematologická laboratoř - rehabilitace JIFO - očkovací centrum - zubní laboratoř - ...

Studio pro krásu, zdraví a rekondici: - lymfatické masáže - rekondiční cvičení - vibrační přístroj - infrasauna - rašelinové zábaly.

Interní a diabetologická ambulance. Další: - Míru 355, 790 70 Javorník, tel. 584 440 219.

Wellness a solární studio: -4 profesionální solária Ergoline, Soltron -3 wellness stroje Technogym a Vacu Well-pracující na bázi podtlaku vakua a mírné zátěže -Vibrosauna.

Salón krásy: - liposukce - kavitace - lifting tváře, krku, těla - radiofrekvence - lymfatické masáže - masáže - zábaly proti celulitidě.

Foniatrie: - péče o sluch - diagnostika a léčba poruch sluchu - počítačová audiometrie (přesná diagnostika sluchových vad) - slovní audiometrie (vyšetření rozumění mluveného slova) - tympanometrie (vyšetření středního ucha, lícního nervu a částečně i mozkového kmene) - testování funkce sluchadel již nošených - drobné opravy sluchadel - ...

Zdravotnictví. Interní a diabetologická ambulance, ordinace. Odborný lékař, specialista: - vnitřní lékařství a diabetolog. Interní, internista a diabetologický lékař.

Zubní lékařka, stomatologie.