INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

Kosmetický salon: - pedikúra - manikúra - masáže - zábaly - depilace teplým voskem - kosmetika.

Služby: - domácí a zdravotní péče - zdravotní péče - pečovatelské služby - pedikúra

Relaxační studio: - kosmetika - masáže - terapie - harmonizace čaker, kraniosakrální ošetření, energetické ošetření.

Masáže Praha - Jana Váňová Služby: - masáže Pracovní doba: Úterý 16.30 - 20.30 Čtvrtek 16.30 - 20.30

Společnost DUHA, z.ú. poskytuje sociální služby pro dospělé osoby s mentálním znevýhodněním. Sociální služby: - ambulantní služba Centrum denních služeb - pobytová služba Chráněné bydlení - terénní služba Podpora samostatného bydlení.

Komplexní biorezonanční počítačové vyšetření celého organismu.

Alternativní medicína: - čínská masáž TUINA - Dornova metoda - čínská klasická medicína - ONNURI medicína - kraniosakrální terapie - akupunktura ucha - reflexní terapie - IRIS diagnostika - homeopatie - bylinné přípravky. Alternativní pomoc při zdravotních potížích: - rovnání páteře, uvolňování zad - řešení problémů spojených s ...

MUDr. Arnošt Zabilka provozuje ortopedickou ordinaci a pečuje o pacienty s vrozenými i získanými vadami pohybového aparátu. Naše ambulance se nachází na adrese Krškova 807/21, Praha 5. Ošetřujeme pouze OBJEDNANÉ PACIENTY. Zabýváme se především prevencí, léčbou a rehabilitací poruch a onemocnění pohybového a podpůrného aparátu. Součástí našich ...

Masáže u Vás doma: - sportovní - klasickou relaxační - anticelulitidovou s ozónovým zábalem - havajskou LOMI – LOMI - indickou masáž hlavy - manuální lymfodrenáž. ?

Masáže: - rehabilitační masáž zad a páteře - klasická masáž - segmentová masáž - akupresurní masáž - regenerační masáž - sportovní a rekondiční masáž.

Společnost Aurum Clinic, s.r.o. poskytuje komplexní služby v oblasti plastické chirurgie, estetické medicíny, kosmetiky a také vizážistické služby. Naše klinika je zároveň prvním evropským školícím a aplikačním centrem MetaCrill®. U nás Vám můžeme pomoci s odstraněním vrásek, ochablé kůže obličeje, krku, se zvětšením rtů, zvětšením a korekcí prsou ...

Poradenství ve zdravotnictví se zaměřením na zdravotnické prostředky Nabízím poradenské a konzultační činnosti v oblasti zdravotnických prostředků.

Kosmetika - ošetření obličeje a těla Masáže thajské, olejové, sportovní - masáž lávovými kameny - manuální lymfodrenáž

Sportovní zařízení: - posilovna - spinning - jóga - stretiching - twerk - pilates - pole dance - TRX - solárium - sauna.

Ordinace se zaměřením na diagnostiku, léčbu a prevenci onemocnění cév (křečové žíly, žilní tromboza, onemocnění tepen, časná stadia aterosklerozy).

Konzultant v individuální i párové terapii, ale i ve firemních procesech a vedení lidí. Průvodcovské služby po Praze v češtině a italštině, provádění v Itálii.

Institut preventivní rehabilitace - nestátní zdravotnické zařízení. Rehabilitace: - prevence - rehabilitace - fyzioterapie - fyzikální terapie.

Tradiční čínská medicína. Semináře: - tradiční čínská dietetika.

Společnost MUDr. Bohdan Plichta s.r.o. se zaměřuje na diagnostiku a léčbu očních chorob. Provádíme kompletní vyšetření zraku i drobné chirurgické zákroky. Najdete nás na adrese Strossmayerovo náměstí 977/2, Praha 7 - Holešovice. Díky modernímu vybavení naší oční ordinace Vám můžeme přesněji diagnostikovat onemocnění či chorobu a navrhnout ...