INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

Služby v oblasti stomatologie, ortodoncie . Rovnání zubů: - klasickými pevnými rovnátky - Invisalign - téměř neviditelná, vyjímatelná rovnátka. Preventivní a záchovná stomatologie.

Stomatologická klinika IDC ve Zlíně. Služby: Mikroskopická endodoncie Stomatochirurgie Zubní implantáty Bezbolestné ošetření Dentální hygiena

MUDr. Jiří Siegl s.r.o. provozuje oční ordinaci pro děti i dospělé.

Otorhinolaryngo, s.r.o. provozuje ordinaci ušního, nosního a krčního lékaře - ORL.

Romana Gogelová je porodní asistentka a zaměřuje se na předporodní a poporodní přípravu budoucích matek.

Bc. Petra Krčmářová se zaměřuje na fyzioterapii a rehabilitaci se specializací na děti a jejich obtíže.

Dentální klinika: - stomatologická ordinace - zubní implantáty - orální chirurgie - léčba čelistního kloubu.

Zdravotnictví: -gynekologická poradna, gynekologie -ženská lékařka Ordinační doba: - Po 7-12, 12.30-17 - Út 7-14 - St 12-17 - Čt 7-13 - Pá 7-12.

LUHADENT s.r.o. provozuje ordinaci zaměřenou na stomatologii a dentální hygienu.

Služby: - stomatologie - zubní RTG - zubní laboratoř

Zdravotnictví: -odborný lékař pro obor ortopedie a traumatologie -rehabilitace -ortopedická a protetická poradna -terapie rázovými vlnami -ambulantní operace: -deformity prstů, lupavé prsty, šlachové operace, vynětí drobných nádorků.

Společnost Plastika - estetika Zlín s.r.o. je privátní plastická a estetická chirurgie ve Zlíně. V provádění plastických operací máme mnoho let praxe. Objednávejte se prosím v čase po-čt-7 15-8 hod. Provádíme vyhlazení vrásek, facelifting, úpravy očních víček, jizev i liposukce tumescentní metodou. Uděláme Vás mladšími a krásnějšími. ...

UNIDENT, s.r.o. provozuje stomatologické centrum zaměřující se na záchovnou stomatologii, parodontologii a dentální hygienu.

NeuroHope Zlín s.r.o. provozuje ordinaci zaměřenou na neurologické vyšetření pacientů.

Provozování soukromé dopravní zdravotní služby.

Komplexní služby dentální hygieny. Odstranění zubního kamene, pigmentace, povlaku a bakterií. Vstupní hygiena, nácvik techniky čištění zubů či estetické bělení chrupu.

Zdravotnictví: -dermatologie, dermatologická ordinace - dermatovenerolog, dermatoložka, kožní lékařka. Akupunktura. Laser.

MUDr. Miroslav Budoš provozuje soukromou ordinaci chirurgie, traumatologie, sportovní medicíny a laser terapie.

Složení pokojů: -Lázeňský dům NIVA: -80 dvoulůžkových se sprchou a WC -5 apartmánů 4-5 lůžek,2x jednolůžkový Kategorie: -lázeňský dům s celoročním ubytováním. Další údaje: -rehabilitační a lázeňské procedury pro léčení nemocí oběhového a zažívacího ústrojí,poruch látkové výměny,diabetes,dýchacího a pohybového ústrojí ...

RehaTime s.r.o. se zaměřuje na fyzioterapie, rehabilitace a na fyzikální terapii.

H-Fysio, s.r.o. se zaměřuje na poskytování kompletní rehabilitační péče.