INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

MUDr. Rudolf Uhlář s.r.o. provozuje všeobecnou ortopedickou ordinaci.

Mgr. Veronika Solaříková se zaměřuje na bělení zubů a dentální hygienu.

Soukromá zubní ordinace: - komplexní péče o Váš chrup - estetická stomatologie - protetika, zubní náhrady - ošetření zubních kanálku - dentální hygiena.

Bc. Kateřina Štípková se zaměřuje na fyzioterapie, diagnostiku a léčbu poruch pohybového aparátu.

Zdravotnictví: -interní ambulance -centrum diabetické nohy -diabetologická poradna, diabetologie -angiologická (cévní) poradna, angiologie.

Zdravotnictví: -interní ambulance -centrum diabetické nohy -angiologická (cévní) poradna, angiologie -diabetologická poradna,diabetologie.

Zdravotnictví: -privátní dětský psychiatr -psychoterapie.

Zdravotnictví: -interní a lipidová ambulance: -léčba obezity (obézní).

Odborný ženský lékař. Gynekologie.

Charitní ošetřovatelská služba Zlín. -odborná zdravotní pomoc v domácím prostředí. -odborné zdravotnické úkony indikované lékařem (převazy).

IMPARADENT s.r.o. provozuje zubní ordinaci se zaměřením na parodontologii, implantologii, protetiku a dentální hygienu.

Zubní ordinace Zlín s.r.o. provozuje stomatologickou ordinaci.

Stáří na zápraží s.r.o. se zaměřuje na poskytování domácí péče. Jedná se například o převazy, odběry krve, péče o stomie a mnoho dalšího.

Diagnostika a terapie funkčních poruch pohybového systému.

Územní středisko zdravotní záchranné služby Zlínského kraje. Pohotovostní služba.

Záchranná služba. Lékařská pohotovostní služba - pracoviště Valašské Klobouky.

ORL Otrokovice s.r.o. provozuje ordinaci ušního, krčního a nosního lékaře.

Služby: -neinvazivní diagnostika InBody230, Pax Pulse, PBBIO 320 -změna životního stylu vč. jídelníčku -pomoc při změnách v péči o svoje zdraví -kurz úpravy hmotnosti -léčba bolesti zad SM systém -odvykání kouření -víkendové a týdenní aktivní pobyty.

Naše Centrum pro léčbu bolesti a paliativní medicínu s.r.o. sídlí ve Zlíně a pomáhá pacientům s léčením chronické bolesti. Jedním z nejčastějších symptomů ve stáří u seniorů nebo při pokročilém stádiu onemocnění je právě bolest. V Centru bolesti a paliativní medicíny je komplexně léčena chronická bolest nejen u onkologických, ale také u velké ...

Alergologická ambulance. Vyšetření, léčba: - alergických onemocnění - alergické rýmy, astma bronchiale, atopický ekzém, recidivující kopřivku, potravinové alergie, imunodeficitu a poruchy imunitního systému. Komplexní alergologické vyšetření u děti i dospělých. Ordinace - Valašské Klobouky, Krátká 798 - poliklinika: - čt 7-12, ...

Dětská alergologie a klinická imunologie pro děti.

Chráněné pracoviště služeb péče o tělo, nabízející následující masérské, rekondiční a regenerační služby péče o tělo, s možností jejich čerpání v režimu náhradního plnění: - klasická masáž - sportovní a kombinovaná masáž - reflexní masáž - reflexní terapie mikrosystému plosky nohy - reflexologie mikrosystému dlaně ruky - kraniosakrální ...

Studio Sensya. Cvičení: - jóga. - pilates. Masáže. - klasické - lymfatické - baňkování - reflexologie - point masáž - indická masáž hlavy. Saunování: - Finská sauna - bio sauna.

Rehabilitace: -pro děti i dospělé. Služby pro: -osoby s neurologickým onemocněním -novorozence a kojence -děti s vadným držením těla -ženy, které mají problémy s otěhotněním, trpí inkontinencí, bolestivou menstruací -osoby s ortopedickým onemocněním -osoby s psychosomatickými projevy -Vojtova metoda.