Odpočiňte si od každodenních starostí a vyzkoušejte klasickou masáž, indickou, čínskou, lymfatickou, čokoládovou, sportovní, těhotenskou, reflexní, tantrickou či thajskou masáž. Masáže mohou mít i rehabilitační účinek a pomohou vám od zdravotních problémů.

BICOM  Tělokruhy - biorezonanční terapie
Biorezonanční terapie Bicom je terapeutická metoda pracující s elektromagnetickými frekvencemi přirozeně vysílanými pacientem. Tato metoda díky svému principu nemá vedlejší škodlivé účinky, dokonce může napravit vedlejší účinky jiných tradičních terapií. Využít lze při odvykání kouření, hubnutí, stresu, nespavosti i ekzémech.
BICOM  Tělokruhy - biorezonanční terapie
Náš salon se orientuje na tantra masáže v Praze. Nabízíme masáže pro dámy, pány i páry s možností zakoupení dárkového poukazu. Masáže provádějí zkušené maséři i masérky.

Rodinné konstelace - poradenství a lektorská činnost v oblasti práva a leadershipu - shiatsu - car-sharing v projektu Sharujeme.cz - průvodcovské služby

Kadeřnictví, kosmetika, masáže, manikúra

Studio kompletní péče. Masáže, fitness a poradenství.

Služby: - kadeřnictví - masáže

Služby - masáže relaxační - baňkování - zábaly

Zaměřuji se převážně na tradiční čínskou bylinnou léčbu. Jako pomocné metody používám také aromaterapii, masáže, dietetiku a cvičení.

V Salonku u tří koček nabízíme celotělové masáže zaměřené na relaxaci i zdraví, depilaci cukrovou pastou Pandhy´s, zeštíhlující a parafínové zábaly.

Kadeřnictví Kosmetický salon Prodej - kosmetické a vlasové přípravky pro domácí použití Manikúra - pedikúra - modeláž nehtů Masáže

Masážní studio v centru Prahy. dárkové poukazy. - Relaxační masáže - Havajská masáž - Masáž horkými kameny - Ájurvédská celková masáž

Masáže pro relaxaci, sport, kineziotaping.

Masáže klasické, sportovní, proti migréně.

Masáže speciální, klasické, dětské, těhotenské - manuální lymfodrenáž - aromaterapeutická masáž - havajská masáž Lomi-Lomi - reflexní terapie - čokoládová, medová masáž, peelingy - manuální lifting obličeje.

Masérské, rekondiční a regenerační služby. Masáže sportovní, luxusní, fyzioterapie a chiropraxe.

Rehabilitační ordinace. Fyzioterapie, manuální medicína. Zaměřujeme se na bolesti zad, hrudi, páteře, ramen, poruchy fertility a špatné držení těla.

Kadeřnictví - dámské, pánské, dětské - prodlužování vlasů - Brazilský kreatin Přístrojová a klasická kosmetika Manikúra - pedikúra - modeláž nehtů cvičení - jóga - pilates - Body Styling - zumba - hatha jóga Spinning Kurzy - cvičení - břišní tance - orientální tance Prodej - ...