Odpočiňte si od každodenních starostí a vyzkoušejte klasickou masáž, indickou, čínskou, lymfatickou, čokoládovou, sportovní, těhotenskou, reflexní, tantrickou či thajskou masáž. Masáže mohou mít i rehabilitační účinek a pomohou vám od zdravotních problémů.

-Velkoobchod a maloobchod -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti jogy Masérské, rekondiční a regenerační služby

Masáže havajská, čínská, energetická, anticelulitidová, bambusová, čokoládová - indická masáž hlavy

Masérské, rekondiční a regenerační služby Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti Fitness Instructor Personal Trainer, v oblasti Fitness instructor Pilatesova metoda -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných ...

Solárium Hlídání dětí Alpinning - jóga - fit-ball - bosu-aerobic - pilates - zumba Posilovna Sauna Sportovní centrum - stolní tenis Sportovní centrum - squash Masáže

Masérské služby, terepeutické služby. - zdravotní masáže - baňková terapie - lymfatická drenáž - čínská energetická masáž - thajská masáž nohou - Dornova metoda - API terapie - masáž v těhotenství - relaxační masáže: - masáž antistresová - masáž lávovými kameny - Ájurvédská masáž teplým sezamovým olejem ...

Ubytování: - penzion Rezidence Praha: - dvoulůžkové pokoje - 2x apartmán. Wellnes: - bazén s protiproudem - perličkové lavice - finská sauna - parní lázeň - vířivka. Masáže a terapie. Solná jeskyně.

Jsme soukromé zdravotnické zařízení nabízející zdravotní služby v oboru fyzioterapie. Zabýváme se diagnostikou, prevencí a léčbou poruch pohybového aparátu. Pro účinnou léčbu bolestivých stavů pohybového aparátu využíváme moderní terapii rázovou vlnou.

Nabídka komplexních služeb moderního fitcentra. Posilovna: - dobře vybavená posilovna o rozloze cca 400 m2 vhodná pro kondiční, závodní nebo rehabilitační tréninky. Solárium: - velmi výkonné 160W trubice. Sauna: - 1.hodina - 60 min.....195, - Kč. Masáže: - záda - šíje - záda + šíje - dolní končetiny - celé tělo.

Masáže záda, šíje, horní a dolní končetiny - masáž lávovými kameny - anticelulitidová a medová masáž

Rehabilitace - fyzioterapie - mobilizace

Nová posilovna, masáže a solárium na Chodově - Praha 11. Otevřeno denně. Posilovna: - pro MUŽE k vypracování postavy - pro ŽENY ke zpevnění a formování vybraných partií těla - odborní trenéři - dietolog - 63 stanovišť vybavených profesionálními stroji DAFE.

Relaxační studio Janette nabízí: - masáže - kosmetiku - kompletní péči o ruce a nohy - baňkování - akupunkturu - vodoléčbu - bylinoléčbu - biosoláruim

Nabízíme profesionální péči a pomoc při bolestech pohybového aparátu, odborné fyzioterapeutické služby a masáže. Péče je zaměřena na bolesti zad, svalů, kloubů, bolesti hlavy, pocity únavy a celkově sníženou fyzickou kondici.

Rašelinové zábaly - suché uhličité koupele Lymfatické masáže - shiatsu

Masážní a fyzioterapeutické studio Relaxat se specializuje na fyzioterapii a dále nabízí různé druhy masáží (čokoládová, anticelulitidová).

Vstupte do světa thajských masážních center Tawan! V našich centrech můžete nalézt kompletní nabídku thajských masáží. Od aromatických masáží celého těla přes reflexní masáže nohou, speciální masáže pro těhotné až po tradiční thajské masáže. Masáže provádějí profesionální thajské terapeutky. Naším posláním je přinášet vám radost, uvolnit mysl, ...

Salon Bliss. Péče o tělo: - manikúra - pedikúra - modeláž a dekorace nehtů - relaxační masáže - kosmetika. Péče o duši: - výklad karet - numerologický rozbor - čakry – zdraví - aury - čtení z ruky - minulé životy.

Vibrostation (vibrační plošina) je ideálním prostředkem pro hubnutí a formování postavy. Nabízíme i další služby - kosmetické a výživové poradenství, masáže.

Masáže - regenerační - anticelulitidové - indické - havajské

Masérské, rekondiční a regenerační služby

Lékařské fitness. Rehabilitační lékař, relaxační masáže, léčba celulitidy, fyzioterapie v gynekologii, jóga v rehabilitaci.