Odpočiňte si od každodenních starostí a vyzkoušejte klasickou masáž, indickou, čínskou, lymfatickou, čokoládovou, sportovní, těhotenskou, reflexní, tantrickou či thajskou masáž. Masáže mohou mít i rehabilitační účinek a pomohou vám od zdravotních problémů.

BICOM  Tělokruhy - biorezonanční terapie
Biorezonanční terapie Bicom je terapeutická metoda pracující s elektromagnetickými frekvencemi přirozeně vysílanými pacientem. Tato metoda díky svému principu nemá vedlejší škodlivé účinky, dokonce může napravit vedlejší účinky jiných tradičních terapií. Využít lze při odvykání kouření, hubnutí, stresu, nespavosti i ekzémech.
BICOM  Tělokruhy - biorezonanční terapie
Alternativní medicína. Kraniosakrální terapie - aktivace samouzdravovací schopnosti těla. Breussova masáž se zábalem. Ruční lymfatická, relaxační masáž.

Mobilní masérka. Klasické-regenerační masáže. - zad, šíje, horních a dolních končetin, hrudníku, hlavy. Kineziotaping, baňkování a Dornova metoda. Úleva při nemocech pohybového aparátu, svalových bolestech, ztuhlosti, omezené hybnosti kloubů, pro zlepšení držení těla, jako podpora lymfatického a krevního oběhu i odolnosti organismu.

Služby: -rehabilitace, rehabilitační praxe: -rázová vlna -přístrojová lymfodrenáž -lávové kameny -léčebný tělocvik -baňkování -magnetoterapie -parafinové zábaly -vířivá lázeň. Klasické, reflexní, sportovní masáže.

Rehabilitace Vita s.r.o. se zaměřuje na fyzioterapie a rehabilitace pro děti a dospělé.

REHABILITACE MUDr. DANA MIKULČÁKOVÁ s.r.o. se zaměřuje na rehabilitace, fyzioterapie a diagnostiku a léčbu poruch pohybového aparátu.

Vysoce odborná péče Vždy se o vás postará vysokoškolsky vzdělaný fyzioterapeut, který používá metody lege artis, podle posledních vědeckých poznatků. Využíváme moderní přístroje, které máme k dispozici přímo v ordinaci. Spolupracujeme s odborníky z jiných oborů. Propracovaný systém terapie Každému pacientovi věnujeme celou hodinu (55 minut ...

LÉČEBNÉ REHABILITACE: -fyzioterapie -fyzikální terapie -masáže ALTERNATIVNÍ TERAPIE: -tradiční čínská medicína

Fyzio Smile, s.r.o. se zaměřuje na masérské, rekondiční a regenerační služby.

Mgr. Denisa Zmeškalová se zaměřuje na fyzioterapie, rehabilitace, kinesiotaping a léčbu poruch pohybového aparátu.

Mgr. Veronika Benschová provádí skupinová cvičení a zaměřuje se na fyzioterapie, tejpování a vyšetření nohou.

Olga Melichaříková se zaměřuje na fyzioterapie a různé druhy masáží.

Martina Kovaříková se zaměřuje na fyzioterapie, diagnostiku a léčbu poruch pohybového aparátu.

Zabýváme se poskytováním služeb projektového a dotačního poradenství: - odborné vzdělávání zaměstnanců, - snižování VOC z lakoven, - péče o děti prvního stupně. Mimo jiné u nás můžete navštívit také Univerzitu vědomého života a vzdělávací kurzy: - komunikační školu, - víkendový kurz vědomého života, - trénink a programování mozku a ...

Bc. Lenka Podolinská se zaměřuje na fyzioterapie a prodej e-booků.

Reha Care s.r.o. se zaměřuje na rehabilitace, akupunkturu, různé druhy masáží a psychosomatiku.

Mgr. Pavlína Mazáčová se zaměřuje na fyzioterapie, rehabilitace a diagnostiku poruch pohybového aparátu.

Zubní péče Ostatní činnosti související se zdravotní péčí j. n.

Bc. Kateřina Štípková se zaměřuje na fyzioterapie, diagnostiku a léčbu poruch pohybového aparátu.

Diagnostika a terapie funkčních poruch pohybového systému.

Mgr. et Mgr. Miroslav Kolář se specializuje na fyzioterapie a řešení poruch pohybového aparátu.

Chráněné pracoviště služeb péče o tělo, nabízející následující masérské, rekondiční a regenerační služby péče o tělo, s možností jejich čerpání v režimu náhradního plnění: - klasická masáž - sportovní a kombinovaná masáž - reflexní masáž - reflexní terapie mikrosystému plosky nohy - reflexologie mikrosystému dlaně ruky - kraniosakrální ...

Studio Sensya. Cvičení: - jóga. - pilates. Masáže. - klasické - lymfatické - baňkování - reflexologie - point masáž - indická masáž hlavy. Saunování: - Finská sauna - bio sauna.