Trápí vás nemoc? Neváhejte navštívit praktického lékaře. V ordinaci praktického lékaře probíhá stanovení základních diagnóz, odběry krve, vyšetření zraku a sluchu, očkování, preventivní prohlídky, léčba běžných onemocnění a odesílání k odborným lékařům.

MUDr. Ingrid Ječmínková - praktická lékařka
Profesionální a odbornou lékařskou péči v oboru praktického lékařství poskytuje svým pacientům paní doktorka MUDr. Ingrid Ječmínková. V naší ordinaci se věnujeme preventivní, diagnostické a léčebné péči. Provádíme preventivní prohlídky, očkování, odběry biologického materiálu i předoperační vyšetření. Postaráme se o vaše zdraví.
MUDr. Ingrid Ječmínková - praktická lékařka
MUDr. Hana Mourková s.r.o.
MUDr. Hana Mourková s.r.o. poskytuje kvalitní zdravotní péči pro děti a mládež v Jablonci nad Nisou. S láskou a odborností se věnuje zdraví vašich dětí. MUDr. Hana Mourková nabízí preventivní prohlídky, diagnostiku a léčbu nemocí, očkování, odběry biologického materiálu, vyšetření CRP, Strep A test i nastřelování náušnic.
MUDr. Hana Mourková s.r.o.
MUDr. Hana Derynková je praktický lékař pro dospělé

Praktický lékař pro dospělé. Ordinace: - obvodní lékař. Zkušenosti z oboru: - vnitřní lékařství (interna) - diabetologie. Poradenství v oblasti stravování, redukce hmotnosti, základní informace v terapii hypertenze, diabetu, hypercholesterolemie, prevenci rizikových faktorů. Vybavení ordinace: - EKG - glukometr.

Zdravotnické zařízení Eumedica, s.r.o. poskytuje lékařské služby v oboru radiologie a zobrazovacích metod a také v plicním lékařství. Provádíme rentgenová vyšetření všeho druhu bez předchozího objednání včetně ortpantomogramu pro potřeby zubních lékařů. Naše plicní ordinace poskytují komplexní vyšetření dýchacího ústrojí. Naleznete nás na adrese ...

MUDr. Jana Poledňáková je praktický lékař pro dospělé.

MUDr. Michaela Knoppová je praktický lékař pro děti a dorost.

MUDr. Květoslava Kacířová je praktický lékař pro děti a dorost.

Praktický lékař pro děti a dorost. Ordinace: - dětský a dorostový lékař, pediatr. Dětská a dorostová ambulance.

Praktický lékař pro děti a dorost. Pediatrie.

MUDr. Tomáš Urbánek je Praktický lékař pro dospělé

Praktický lékař pro děti a dorost, dětský lékař, pediatrie.

MUDr. Jana Ebertová je praktický lékař pro dospělé.

Společnost PediAHealth s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře pro děti a dorost.

Společnost PediaMed Opava s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře pro děti a dorost.

Společnost TRATTAMENTO s.r.o. provozuje ambulanci pro dospělé vč. elektromyostimulační cvičení, ideální pro posílení celého těla.

Společnost AMBULANCE IPL s.r.o. poskytuje služby v oborech Všeobecné lékařství Pracovně-lékařské služby Interní lékařství

-Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

MUDr.Vít Kašpárek je všeobecný praktický lékař.