Trápí vás nemoc? Neváhejte navštívit praktického lékaře. V ordinaci praktického lékaře probíhá stanovení základních diagnóz, odběry krve, vyšetření zraku a sluchu, očkování, preventivní prohlídky, léčba běžných onemocnění a odesílání k odborným lékařům.

MUDr. Ingrid Ječmínková - praktická lékařka
Profesionální a odbornou lékařskou péči v oboru praktického lékařství poskytuje svým pacientům paní doktorka MUDr. Ingrid Ječmínková. V naší ordinaci se věnujeme preventivní, diagnostické a léčebné péči. Provádíme preventivní prohlídky, očkování, odběry biologického materiálu i předoperační vyšetření. Postaráme se o vaše zdraví.
MUDr. Ingrid Ječmínková - praktická lékařka
MUDr. Hana Mourková s.r.o.
MUDr. Hana Mourková s.r.o. poskytuje kvalitní zdravotní péči pro děti a mládež v Jablonci nad Nisou. S láskou a odborností se věnuje zdraví vašich dětí. MUDr. Hana Mourková nabízí preventivní prohlídky, diagnostiku a léčbu nemocí, očkování, odběry biologického materiálu, vyšetření CRP, Strep A test i nastřelování náušnic.
MUDr. Hana Mourková s.r.o.
MUDr. Lenka Kopecká - praktická lékařka pro dospělé
Paní doktorka MUDr. Lenka Kopecká zajišťuje soukromou lékařskou praxi již od roku 1992. Ve své ordinaci poskytuje preventivní, diagnostickou i léčebnou péči pro obecnou klientelu i zaměstnance. MUDr. Lenka Kopecká vám zajistí kvalitní preventivní lékařskou péči a pomůže při řešení běžných akutních i chronických problémů.
MUDr. Lenka Kopecká - praktická lékařka pro dospělé
MUDr. Filip Bartl s.r.o. provozuje ordinaci všeobecného praktického lékaře.

Bečvanská zdravotní s.r.o. provozuje prezentaci všeobecného praktického lékaře.

MUDr. Markéta Vaňková Praktický lékař pro dospělé s.r.o. je všeobecný praktický lékař.

MUDr. Yvona Ptoszková provozuje ordinaci praktického lékaře pro děti a dorost.

Zdravotnictví: -praktický lékař pro děti a dorost, dětská lékařka, dětský lékař -pediatrická ordinace, pediatrie.

Ambulance: - praktický lékař pro dospělé Ordinace: Mistřice č.p. 9 tel.: 575 570 393 Topolná č.p. 520 tel.: 575 570 392 Kněžpole č.p. 198 tel.: 575 570 395 Lékaři: MUDr. Jiří Lapčík st. MUDr. Jiří Lapčík ml. MUDr. Jana Kutálková

MUDr. Tereza Gottfriedová provozuje ordinaci praktického lékaře pro dospělé.

MUDr. Šárka Kaňová provozuje ordinaci praktického lékaře pro děti a dospělé.

Zdravotnictví: -praktická lékařka pro děti a dorost, dětská lékařka, dětský lékař -pediatrie, pediatrická ordinace. Ordinace i v Míkovicích.

Praktický lékař. Ordinace Kostelany nad Moravou: Tel: 572542412

Nestátní zdravotnické zařízení Neurorehabilitační klinika AXON Zlín s.r.o. přebírá částečně aktivity ComplexTherapy Zlín. Fyzioterapie a léčebné rehabilitace. Robotická rehabilitace: - neurorehabilitační léčba - dětská neurorehabilitace.

Zdravotnictví: -praktický lékař pro děti a dorost, dětská lékařka, dětský lékař -pediatrie, pediatrická ordinace.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

EF-Dětský lékař, s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře pro děti a dorost.

MUDr. Věra Rajchlová s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře pro děti a dorost.

MUDr. Kateřina Janíková s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře pro dospělé.

Zdravotnictví: -praktický lékař pro děti a dorost, dětská lékařka, dětský lékař: -zaměření na dětskou gastroenterologii a hepatologii -nutriční ambulance -pediatrie. Nabídka poradenství v oblasti výživy dětí.

MUDr. Jitka Kandrnálová provozuje ordinaci všeobecného praktického lékaře pro děti a dorost.

Zdravotnictví: -praktický lékař pro děti a dorost, dětský lékař -pediatrie. Ordinační hodiny: -pondělí 7.30-11.00 -úterý 13.00-17.30 -středa 7.30-10.30, poradna pro kojence: 11.00-12.30 -čtvrtek 7.30-10.30, poradna pro kojence: 11.00-12.30 -pátek 7.30-11.00.

Praktický lékař pro děti a dorost. Ordinace, ambulance: - dětský a dorostový lékař, pediatr.

MUDr. Petra Hábová provozuje ordinaci praktického lékaře pro dospělé.