Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie pomáhá pacientům již od roku 1975. Naši lékaři zde operují celé spektrum úrazů ruky, provádí rekonstrukce poúrazových stavů a řeší onemocnění rukou jako je revmatická ruka, spastická ruka či vrozené vady ruky. Ročně je u nás ambulantně ošetřeno asi 26 000 pacientů a odoperováno přes 4 000.
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Vybavení záchranných služeb, nemocnic a ordinací technikou a příslušenstvím. Prodej, servis: - lékařská technika WEINMANN-HAMBURG - ventilátory, odsávačky, kufry - kyslíková a apnoeterapie - defibrilátory MEDTRONIC. Servis: - vybavení vozidel záchranné služby.

Pracujeme s biorezonančním přístrojem Bicom Optima. Diagnostikujeme příčinu onemocnění a následně efektivně aktivuje samoléčící schopnosti organizmu. Biorezonance je zcela neinvazivní a bezbolestná. Pomáháme efektivně s hubnutím a odvykáním kouření.

Logopedická ambulance. Mgr. Ritterová Sofie +420 777 302 135 PaedDr. Suchá Mirjana +420 721 645 557 Mgr. Košková Pavla +420 736 708 618

Činnost: - porodní asistentka - cvičení pro těhotné - poporodní cvičení s miminky.

Osteologická ambulance: - diagnostika, léčba osteoporózy.

Rehabilitační centrum Šumava: - rehabilitace - fyzioterapie.

Agentura domácí zdravotní péče.

Dětská ordinace- ambulance praktického lékaře pro děti a dorost MUDr. Lenka Chromčáková dětská sestra : Jana Fritzová zastupující lékař MUDr. Yahia Jabali Ordinační hod.: pro nemocné Po, Út, Čt, Pá: 8-9:30 hod. pozvané kontroly 9:30-11:30 hod. St: 13-17 hod Možnost telefonického objednání.

Služby: - masáže - kosmetika - baňkování - permanentní makeup

Kardiologická ordinace. Kardiologie. Echokardiografie.

Prodej produktů oční optiky: - dioptrické brýle - kontaktní čočky - sluneční brýle.

Veterinární klinika: -zaměřujeme se na chorby malých a exotických zvířat -sono. Vybavení digitální RTg, sono, hematologický a biochemický analyzátor idexx, inf. pumpy...