Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Zdravotnické zařízení - korektivní dermatologie - chirurgie - laserterapie.

Prodej, oprava, servis: - zdravotní a laboratorní technika

Vozíky a rehabilitační prostředky pro děti, dospělé a seniory. Výroba, prodej, informační servis, poradenství v oblasti kompenzačních, rehabilitačních a ortopedických pomůcek a zdravotnických prostředků. Nabízíme: - hole - berle - chodítka - rolátory - toaletní křesla - vanové zvedáky - sedačky do vany a na ní - sedátka - ...

Alternativní medicína, léčitelské a bylinkářské schopnosti.

Služby: -elektronické zabezpečovací systémy -hlídání objektů -čištění peří, šití prošívaných dek -kovovýroba. Prodej, montáž: -fólie. Ubytování: -penzion Kvilda.

Služby - rehabilitace - masáže - solárium Výukové kurzy - přednášky

W&ET Team, Water & Envir. Technol.Team - výzkumná a konzultační činnost v oboru technologie úprava vody.

Maloobchod, prodej: -plenkové kalhotky, absorbční kalhotky TENA PANTS -prodej veškerého zdavotnického materiálu -zdravotní obuv, bandáže, ortézy, berle -ovinadla, náplasti, digitální tonometry -jednorázové jehly, stříkačky, náplasti -rukavice, šicí materiál. Bezplatný odvoz inkontinenčních a stomických pomůcek, rozvoz provádíme ...

Nabízíme komplexní léčbu lymfedému a mízní drenáže, které vřele doporučujeme všem po každodenní či sportovní zátěži, jako prevenci před onemocněním a také pro relaxaci.

Velkoobchod, maloobchod: -konopné výrobky -papír -oděvy -provazy -kosmetika -barvy, laky.

Nehtové studio - manikúra - pedikúra Masáže

Naše společnost se zaměřuje na nabídku poradenství v oblasti výživy.

Veterinární nemocnice s kvalitním vybavením pro diagnostiku a léčbu malých zvířat, včetně počítačového tomografu.