Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie pomáhá pacientům již od roku 1975. Naši lékaři zde operují celé spektrum úrazů ruky, provádí rekonstrukce poúrazových stavů a řeší onemocnění rukou jako je revmatická ruka, spastická ruka či vrozené vady ruky. Ročně je u nás ambulantně ošetřeno asi 26 000 pacientů a odoperováno přes 4 000.
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
Praktický lékař pro dospělé.

Zdravotní středisko: -Lipovec 282 (Lipovec) -516445175 oddělení všeobecné -516445136 praktický lékař -516445128 zubní lékař.

Praktický lékař pro dospělé.

Praktický lékař pro dospělé.

Výroba: - ortopedických pomůcek, ortopedické pomůcky.

Nabízíme Vám mimo jiné: -Lékárna Heliospřípravu a výdej léků na recepty -výdej volně prodejných léků -obvazový materiál -výdej na poukaz: inkontinenční pomůcky, punčochy, ortopedické pomůcky ... -široký výběr vitamínových preparátů: Walmark, GS, MedPharma, Simply you a další -potravinové doplňky a čaje: Leros, Megafyt, Apotheke... -homeopatika ...

Veterinární ordinace: -čipování, tetování a vystavování pasů -prodej krmiv, vet. diet a chovatelských potřeb -odstraňování zubního kamene, drobná chirurgie -prevence a léčba malých zvířat

Solná jeskyně: -možnost firemních a skupinových slev. Terapie začíná vždy v celou hodinu a trvá 45 minut. Dostavte se prosím 10–15 minut předem. Možnost terapie i mimo provozní dobu. Noční pobyt. Stavíme i nové solné jeskyně. Prodej solného materiálu.

Služby: -lymfatické masáže na stroji Ballancer PRO -tvarování postavy -hubnutí -detoxikace a regenerace pomocí bylinných kapek a gemmoterapeutik Naděje, rekondiční cvičení na stroji Rolletic, prodej výrobků firmy LR.

Služby: - 6x solárium - samoopalovací nástřik - přístrojové lymfatické masáže - vacu-power - vibrosauna

Maloobchod, prodej, e-shop: - kontaktní čočky. Oční optika: - vyšetření zraku - aplikace kontatních čoček. Prodej: - skla - obruby - kompletní brýle - sluneční brýle. Služby: - čištění brýlí ultrazvukem.

Veterinární ošetření malých i velkých zvířat.

Společnost lékařů. MUDr.Josef Kosek jednatel a internista tel.:516446207. MUDr.Alena Bernášková praktická lékařka tel.:516446463. MUDr.Zdenka Škvařilová praktická lékařka tel.:516446315. MUDr.Alžběta Martincová praktická lékařka tel.:516446612. MUDr. Miroslav Dobiášek tel. 721 253 921 MUDr. Jaroslav Hloušek ...