Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie pomáhá pacientům již od roku 1975. Naši lékaři zde operují celé spektrum úrazů ruky, provádí rekonstrukce poúrazových stavů a řeší onemocnění rukou jako je revmatická ruka, spastická ruka či vrozené vady ruky. Ročně je u nás ambulantně ošetřeno asi 26 000 pacientů a odoperováno přes 4 000.
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
Masáže. Fyzioterapie. Hubnutí. Solária. Vodoléčba. Magmetoterapie.

Odborný lékař: - ušní, nosní, krční, ORL - foniatrie - audiologie, sluchadla.

Pobočka Kopřivnice. Zdravotní pojišťovna. Pracovní doba: Po 8:00-12:00, 13:00-16:00 Út 8:00-12:00 St 8:00-12:00, 13:00-16:00 Čt 8:00-12:00, 13:00-15:00

Chemická laboratoř: -analýzy a rozbory vody (pitné, povrchové, z bazénu, koupališť apod.) -monitoring odpadních vod -sledování bazénů a koupališť.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - zdravotnický materiál - zdravotní obuv, boty. Sídlo firmy: - Palackého třída 924/105, Brno - Královo Pole.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - farmaceutické přípravky - léčebná kosmetika - zdravotnický materiál. Sídlo společnosti: - Brno - Královo Pole, Palackého třída 924/105.

Silo. Velkoobchod, maloobchod, prodej, nákup, skladování: - obiloviny - olejniny - ostatní zemědělské plodiny - krmiva. Výroba: - krmné suroviny, směsi (krmiva) - extrudací a lisováním. Činnost závodové dopravy a dopravy podle objednávky, včetně kamiónové přepravy. Laboratorní a rozborová činnost. Příjem a expedice vagónových ...

Naše centrum3p - Pohyb-Potrava-Psychika -nabízí poradenství v oblasti výživy dětí i dospělých, komplexní analýzu těla, zpracování komplexního plánu (výživa, cvičení, relaxace, vhodné doplňky stravy), odborné vedení po celou dobu programu. Dále v našem centru děláme besedy, přednášky, semináře v oblasti správného životního stylu a osobního ...

Numerologie REIKI Hlubinná regresní terapie Masáže EFT metoda

ING corporation, spol. s r.o. - v českém jazyce; ING corporation, company ltd. - v mezinárodním styku. Výroba, prodej: -ortopedické pomůcky (protézy, ortézy) -diagnostické přístroje (podometr, laserový dvoupaprskový přístroj- ortholaser). Centrála firmy: -ING corporation, spol. s r.o., Frýdek-Místek, Dr. Jánského 3238.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - dětský sortiment, doplňky stravy - vitaminové přípravky (vitamíny) - čaje a homeopatika - zdravotnický materiál - veterinární léčiva - zdravotnické potřeby (pomůcky) - kosmetika značek VICHY, Eucerin, La Roche-Posay, ´ IMEDEEN.

Homeopatická léčba lidí a zvířat. Homeopatická poradna

Odborný diabetologický lékař, diabetologie.

Zubní lékař, zubař, stomatologie.

Výroba: - energetické obrázky. Služby: Posílám léčivou energii na dálku i osobně ve své ordinaci. Působím pomocí energie, která mnou prochází a dlaněmi ji předávám. Výroba: - weby rychle a profesionálně - internetové stránky - e-shopy - SEO optimalizace - Webdesign - grafické práce, správu a instalace počítačové techniky, databáze a ...

Veterinární lékař, veterinář, veterina.

Lékárna. Maloobchod, prodej: -léky, léčiva -zdravotnický materiál.

Rehabilitace: - cvičení pro zaměstnance - masáže - masáže pro těhotné ženy - teplé aroma obklady - Dornova metoda - Breussova masáž - Muzikoterapie - laser, ultrazvuk, Rebox - tlakové masáže nohou - lymfodrenáže - neinvazivní ultrazvuková liposukce - samoopalovací nástřik - SM systém - cvičení s lanem

Praktický lékař pro děti a dorost. Ordinace, ambulance: - dětský a dorostový lékař, pediatr.