Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie pomáhá pacientům již od roku 1975. Naši lékaři zde operují celé spektrum úrazů ruky, provádí rekonstrukce poúrazových stavů a řeší onemocnění rukou jako je revmatická ruka, spastická ruka či vrozené vady ruky. Ročně je u nás ambulantně ošetřeno asi 26 000 pacientů a odoperováno přes 4 000.
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Charita Odry poskytuje sociální služby.

Praktický lékař pro děti a dorost. Pediatrie.

Charita. Poskytování ošetřovatelské (zdravotní) a pečovatelské (sociální) služby seniorům a zdravotně postiženým v jejich domácím prostředí v Kopřivnici a blízkém okolí. Věcné sbírky se zde neprovádí!

Církevní charitativní organizace. Poskytuje 3 registrované sociální služby: - pečovatelská služba - domov pro seniory, Domov sv. Anny kapacita 19 klientů - azylové ubytování pro matky v tísni, 1 matka + 1-3 děti. Je nestátním zdravotnickým zařízením poskytujícím odbornou zdravotní domácí péči. Provozuje charitní šatník pro ...

Oční optika. Maloobchod, prodej: -kontaktní čočky -zhotovení brýlí -sluneční brýle -pouzdra, obroučky. Služby: -měření zraku.

PhDr. Lukáš Kubičný provozuje psychologickou ambulanci.

MUDr. Hana Klosová provozuje ambulanci plastické a estetické chirurgie

Laboratoře AGEL a.s. se zaměřují na zdravotnictví a provádí nejen testy rodičovství, ale také vyšetření a testy na rakovinu prostaty a další. Laboratoř: - laboratoře klinické biochemie - laboratoře klinické genetiky - testy rodičovství, znalecký ústav - laboratoře klinické mikrobiologie - laboratoře imunologie a sérologie - laboratoře ...

Společnost Léčebná rehabilitace Nový Jičín s.r.o. poskytuje služby fyzikální terapie, rázové vlny a lymfodrenáž.

Logopedie - náprava vad řeči u dětí a dospělých

Domov u Augustiny z.ú. pomáhá vytvářet domov pro osoby se zdravotním postižením.

Nemocnice s poliklinikou. Zdravotnické zařízení: -kompletní lékařská péče -specializovaná lékařská péče -poliklinika. Oddělení: -ARO, anesteziologicko-resuscitační oddělení -dětské oddělení -gynekologicko-porodní oddělení -porodnické oddělení, porodní sál, porodnice -chirurgie -interní oddělení, interna ...

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - farmaceutické přípravky - polykomponentní homeopatika - potraviny zvláštní výživy - široký výběr bylinných čajů - léčebná kosmetika - obvazový materiál, krytí na bércové vředy - zdravotnický materiál.

Zdravotní zařízení, klinika - onkologické centrum: - komplexní onkologická léčba.

Zdravotní pojišťovna České republiky, pojištění osob (samoplátci), pojištění zaměstnanců, pojištění firem a jejich zaměstnanců, připojištění a rozšířené možnosti pojištění osob a zaměstnanců a další možnosti více na www.vzp.cz Všeobecná zdravotní pojišťovna největší zdravotní pojišťovna v České republice. VZP.cz

Praktický lékař pro děti a dorost. Ordinace, ambulance: - dětský a dorostový lékař, pediatr. Bezbolestná aplikace náušnic - bez rizika vzniku alergie na nikl. Aplikaci náušnic provádíme pomocí nastřelovací pistole. Homeopatie - alternativní léčba.