Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie pomáhá pacientům již od roku 1975. Naši lékaři zde operují celé spektrum úrazů ruky, provádí rekonstrukce poúrazových stavů a řeší onemocnění rukou jako je revmatická ruka, spastická ruka či vrozené vady ruky. Ročně je u nás ambulantně ošetřeno asi 26 000 pacientů a odoperováno přes 4 000.
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Firma LOGIC vznikla již v roce 1993 a naší specializací jsou celoplastová WC křesla. Naše prodejny naleznete v celé České republice. Výroba, prodej, dodávka: - zdravotnické potřeby pro tělesně postižené - speciální wc křesla - toaletní WC křeslo - celoplastová WC křesla - hrazeno VZP. WC křeslo Logic Economy WC křeslo Logic ...

Pravé pivní lázně: - pivní koupel - relaxace v solné sauně - pivní lázně.

Prodej: - brýlové obruby - sluneční a dioptrické brýle, brýle pro sport, pracovní ochranné brýle - pouzdra, pouzdra na kontaktní čočky - lupy, dalekohledy, kukátka - busoly - teploměry, barometry - čistící prostředky na optiku a optická zařízení - optické přístroje. Velkoobchod: - oční optika - brýle a čočky pro silně ...

Zubní lékařství.dentální hygiena, organizace odborných školení, kurzů, atd.

Pobočka Maloobchod, e-shop, služby: -léky, léčiva -léčebná kosmetika - AVENE, VICHY, BIODERMA -pravidelné tématické akce s bezplatnou lékařskou konzultační činností -rychlé zajištění léčiv, která nejsou na skladě.

Výdej a prodej léků, potravních doplňků, léčebné kosmetiky, dětské výživy, čajů. Příprava magistraliter léčivých přípravků na recept i volný prodej.

Studio Šarmant: - prodlužování řas metodou řasa na řasu - kosmetika - kosmetický laser - depilace - masáže relaxační i zážitkové - zeštíhlující zábaly - lymfoven - kadeřnictví - prodlužování vlasů - opalovací nástřiky - nehtová modeláž - gel-lak, manikúra

Ordinace praktického lékaře pro dospělé: - nadstandartní objednávkový systém - možnost laboratorních odběrů přímo na místě - natočení EKG - dispenzární péči chronických onemocnění.

Nabídka regeneračních a sportovních masáží s možností provedení u zákazníka.

HEROS - Výroba lékárenské techniky.

Centrála Maloobchod, e-shop, služby: -léky, léčiva -léčebná kosmetika - AVENE, VICHY, BIODERMA -pravidelné tématické akce s bezplatnou lékařskou konzultační činností -rychlé zajištění léčiv, která nejsou na skladě.

Lékárna v OC Haná. Maloobchod, prodej: - léky - léčiva.

Plastická chirurgie: - operace obličeje - operace víček, boltců, nosu, prsů - zvětšení - operace břicha - abdomiplastika - liposukce všech oblastí - labioplastika - aplikace tekutých fillerů - zvětšení rtů, korekce vrásek - odstranění afekcí na kůží - znamínek .

Prodej: - čočky - speciální brýle - počítačové vyšetření zraku - plné využití plastických materiálů pro dioptrické čočky do brýlových obrub.

Nabízí: - standardní sortiment léčivých přípravků - vitamíny, potravinové doplňky - komplexní péče o chrup - péče o dítě - čaje - homeopatické přípravky - kosmetické přípravky antialergické, vlasová kosmetika - přípravy pro aktivní sportovce - přípravky užívané v enzymoterapii - měření krevního tlaku, hladiny krevního cukru a ...

Plastická chirurgie a laserové léčebné centrum. Chirurgie: - plastická - laserová - estetická - všeobecná - žilní. Kožní lékařství, ORL, obezitologie.

Ordinace. Praktický lékař pro děti, dorost a dospělé. Homeopatie. Elektroakupunktura.

Lékárna. Výdejna léčiv: - Tršice 28, 78357 - telefon: 585957728.

Privátní gynekologická ambulance.

Praktická lékařka pro dospělé. Homeopatická ordinace.

Reflexní terapie. Správa těla a duše.