Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie pomáhá pacientům již od roku 1975. Naši lékaři zde operují celé spektrum úrazů ruky, provádí rekonstrukce poúrazových stavů a řeší onemocnění rukou jako je revmatická ruka, spastická ruka či vrozené vady ruky. Ročně je u nás ambulantně ošetřeno asi 26 000 pacientů a odoperováno přes 4 000.
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Hotel Hluboký dvůr*** superior nabízí komfortní ubytování pro celou rodinu v každém ročním období. Naše zařízení je součástí Resortu Hrubá Voda, který leží v nádherném údolí řeky Bystřice pod strmými kopci Oderských vrchů a Nízkého Jeseníku. Kapacita hotelu je 35 pokojů, k dispozici máme také venkovní rodinné apartmány a apartmánovou vilu, ...

Společnost Rehabilitace Nežádal s.r.o. se specializuje na rehabilitace a fyzioterapie dospělých a dětí od 6 let se zvláštním zaměřením na podiatrii a podologii.

Mgr. Jiří Herbert Procházka se zaměřuje na široké spektrum pohybových potřeb našich klientů, rehabilitaci po operacích nebo přístrojovou léčbu.

Nabízíme klasickou stomatologii v rámci veřejného pojištění, ale i nadstandardní estetickou stomatologii a odborné poradenství. Máme smlouvy se všemi pojišťovnami. Čeká na Vás profesionální péče příjemného týmu v nově zrekonstruovaných prostorách zdravotního střediska, to vše jen dva kilometry za OC Olympia Olomouc.

-Zprostředkování obchodu a služeb

Obecně prospěšná společnost TyfloCentrum Olomouc, o.p.s. - Sociální firma ERGONES se zaměřuje na poskytování sociálních služeb pro zrakově postižené. Zaměstnáváme osoby se zdravotním postižením a nabízíme celou řadu služeb mezi které patří např. prodej kompenzačních pomůcek pro zrakově postižené, potisk reklamních předmětů, výroba keramických ...

Společnost PhDr. Dagmar Konečná s.r.o. poskytuje služby: - psychodiagnostika a psychoterapie dětí a dospívajících - psychodiagnostika a psychoterapie dospělých

Ordinace, ambulance: - chirurgie - urologie - mamologická poradna

Společnost Silesian dentist s.r.o. provozuje zubní ordinaci v Olomouci.

Ordinace ušní-nosní-krční pro všechny věkové kategorie. Specializace chronické rýmy a záněty vedlejších nosních dutin, poruchy sluchu. K dispozici laser, ultrazvuk k diagnostice zánětů vedl.nosních dutin, diagnostika chrápání pomocí domácí monitorace spánku.

Ambulantní a zubní zdravotní péče Všeobecná ambulantní zdravotní péče

Dermatovenerologická ambulance: - ošetření atopický ekzém, lupénka, akné, bradavice, plísně, ...

Všeobecný praktický lékař pro dospělé. Poradenská činnost-léčba civilizačních chorob, redukce nadváhy, odvykání kouření, spotovní a alternativní medicína, osobní plány výživy, pitného režimu a pohybových aktivit, potravinové doplňky. Oxygenoterapie

Dovoz, skladování a rozvoz dialyzačního materiálu - produkty pro akutní léčbu selhání ledvin - dialyzační technika a přístroje, spotřební materiál.

Společnost PRAKTIMED - MUDr. Masný s.r.o. poskytuje odbornou léčebnou a preventivní péči v rámci praktického lékařství pro dospělé.

Společnost Neurologie, chiropraxe a EEG s.r.o. provozuje neurologickou ambulanci.

Zdravotnické služby: - praktické lékařství - diagnostická vyšetření - chirurgické výkony - bezbolestná liposukce - kosmetické služby - nadstandardní služby - lektorské služby.

Ambulantní zařízení gynekologie, prenatální diagnostiky, péče o těhotné, Centrum gynekologické onkologické péče, včetně expertní kolposkopie. Jednodenní chirurgie.Urogynekologie včetně urodynamických vyšetření a operačního řešení inkontinence.Osteocentrum včetně prevence, diagnostiky (DXA) a léčby osteoporózy Lékaři v ordinaci: MUDr. Aleš ...

Akreditovaná zdravotnická laboratoř. Vyšetření v oblasti: - bakteriologie, - imunologie, - virologie, - parazitologie, - sérologie. Provozovny: - Olomouc, Nezvalova 984/2, tel.: 585 206 211, - Přerov, Čechova 988/8, tel.: 581 210 076, - Šumperk, Nerudova 1195/34, tel.: 583 301 270, - Valašské Meziříčí, ...