Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie pomáhá pacientům již od roku 1975. Naši lékaři zde operují celé spektrum úrazů ruky, provádí rekonstrukce poúrazových stavů a řeší onemocnění rukou jako je revmatická ruka, spastická ruka či vrozené vady ruky. Ročně je u nás ambulantně ošetřeno asi 26 000 pacientů a odoperováno přes 4 000.
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
MUDr. Alice Kráčalová vede ordinaci všeobecné praktické lékařky v Olomouci

Mgr. Dana Chmelíková provozuje logopedickou ambulanci.

Interní a kardiologická ambulance. Další ordinace Vítězná 173/1A Litovel tel. 585 154 638

Rehabilitace: - uvolňovací cvičení - kondiční cvičení na posilovacích strojích - vodoléčba, minerální a vířivé koupele, skotské střiky - sauna - rekondiční masáže - regenerace - masáže.

Ordinace, služby: - plastická chirurgie Ordinace v Kopřivnici Kadláčkova 894/17

ORTODONCIE Rošková s.r.o. provozuje ambulanci ortodoncie.

Společnost Rehabilitační centrum FyzioHelp s.r.o. jako soukromé zdravotní středisko, se specializuje na ortopedickou, neurologickou, gynekologickou a sportovní problematiku.

Zdravotnické zařízení, obor dermavenerologie se specializací lymfologie Specializace na komplexní léčbu lymfedému, který vzniká v lymfatickém systému. Pomáháme pacientům, které trápí problém dlouhodobých otoků projevujících se jak na horních, tak i dolních končetinách, ať už po onkologických či chirurgických zákrocích, po úrazech, popř. ...

Chirurgická ordinace. Pracovní doba: Po - 8-18 Út - jen objednávky St - 8-18 Čt - 14-18 Pá - jen objednávky.

Gynekologická ambulance: - diagnostika a léčba močových potíží žen - dětská gynekologie.

TANA oční klinika je nestátní zdravotnické zařízení, které poskytuje nadstandardní ambulantní oftalmologickou péči. Oftalmologická péče: - odstranění brýlí - laser - čočky - operace šedého zákalu - plastické operace - léčba sítnice - dětská oftalmologie.

Ordinace praktické lékařky pro děti a dorost MUDr. Jana Pachová Ordinace ortopedie doc.MUDr.Miroslav Pach, CSc. Další ordinace Uničov Nemocniční 270, Uničov tel. 585 051 662

ReFit Clinic s.r.o. se zaměřuje na tělovýchovné lékařství, rehabilitace, fyzioterapie, obezitologii a psychologii.

Mgr. Eva Šalamonová provozuje klinickou ambulanci Loštice.

Zdravotnictví: -praktický lékař pro děti a dorost, dětský a dorostový lékař, dětská lékařka -pediatrická ordinace, pediatrie -licence v oboru alergologie a imunologie.

IVF Clinic centrum asistované reprodukce. Jsme nestátní zdravotnické zařízení zabývajícího se léčbou neplodnosti. Provozujeme ambulance specializované na diagnostiku a léčbu neplodnosti, operační sál a laboratoř.

Poskytování hospicové péče: - jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje včetně přistýlky určené blízkým - lůžková a domácí hospicová péče - neomezené návštěvy.

Jana Navrátilová se zaměřuje na služby v oblasti detoxikace organismu, konzultace, měření toxinů a prodej kapek.

Mgr. Jitka Macoun Sidorová je registrovaná porodní asistentka, nabízené služby: - konzultace a poradenství v těhotenství - individuální jednorázová příprava k porodu pro páry - návštěva po porodu – laktační poradenství Doprava autem do místa bydliště klientky

Jan Vagner je fyzioterapeut využívající mnoho moderních terapeutických metod, ordinace v Olomouci.

Jsme privátní ortopedická ambulance, která se zaměřuje na léčbu pohybového aparátu. Náplní naší ordinace je diagnostika a léčba bolestí zad a páteře. Vyšetříme ploché nohy, skoliózu i ostatní vady páteře. Dále se specializujeme na terapii bolesti a chronické potíže. Naše ambulance nabízí možnost komplexního vyšetření kojenců, mládeže, ...