Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie pomáhá pacientům již od roku 1975. Naši lékaři zde operují celé spektrum úrazů ruky, provádí rekonstrukce poúrazových stavů a řeší onemocnění rukou jako je revmatická ruka, spastická ruka či vrozené vady ruky. Ročně je u nás ambulantně ošetřeno asi 26 000 pacientů a odoperováno přes 4 000.
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Veterinární ordinace - provádíme léčebnou a preventivní činnost u malých a drobných zvířat. Další ambulance - Poštovní 1214, Varnsdorf.

Služby: - domácí zdravotní péče - pečovatelská služba

Výroba, dodávka, prodej: - zařízení Somavedic pro harmonizaci prostředí, těla.

Ordinace: - praktický lékař pro děti - dětský lékař - pediatr Ambulance dětské endokrinologie.

Prodej: - zdravotnické potřeby a materiál

Nabízíme: - služby v oblasti léčby obezity. Sídlo firmy.

Nestátní zdravotnické zařízení: - léčba psychosomatických onemocnění.

Chovatelská stanice: - německý boxer. Veterinární ordinace: - Bílina, Opletalova 22 - tel.: 736 113 119

MUDr. Alena Sellnerová provozuje ordinaci alergologie, imunologie a interního lékařství v Děčíně. Poskytujeme komplexní léčebnou péči v oblasti alergologie pro děti i dospělé. Navštivte naši ordinaci v ordinačních hodinách.

Prodej, maloobchod: - zdravotnické potřeby - výdej zdravotnických pomůcek na lékařský poukaz - rehabilitační pomůcky - ortopedické pomůcky - mechanické a elektrické invalidní vozíky - mechanické a elektické invalidní postele - chodítka, berle, hole, WC nástavce - ortopedická obuv, zdrav. ponožky - zdravotní kompres. punčochy - ...

Oční klinika: - laserové operace očí - léčba šedého, zeleného zákalu - vitroretinální operace.

Výroba, prodej: - léčiva Lék* IMUNOR: - pomáhá lidem oslabeným sníženou obranyschopností i nemocemi a alergikům.