Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Zdravotnictví-privátní praxe: -lékař-gynekolog, gynekologická ambulance.

Zdravotnictví-privátní praxe: -lékař-gynekolog, gynekologická ambulance.

Stomatologie, zubní ordinace: - 4 zubní ordinace - 2 moderní RTG přístroje - stomatochirurgie - implantologie - klasická stomatologie Působící lékaři: MUDr. Vladimír Černoch MUDr. Vladimír Černoch ml. MUDr. Vojtěch Novotný Mgr. et MUDr. Markéta Černochová MUDr. et MUDr. ...

Služby veterinární pro malá i velká zvířata: -preventivní prohlídky -vystavování osvědčení -očkování léčebné -léčba infekčních a neinfekčních -onemocnění -běžné chirurgické úkony -ošetření ran -břišní operace -kastrace -porodnické operace -odstraňování cizích těles -stříhání psů: pudl, kokr, knírač a jiné. Poradenství pro ...

Poliklinika-Lékařský dům: - poskytování zdravotní péče

Zdravotnictví-privátní praxe: -zubní lékař stomatolog, zubař, protetik.

Zdravotnictví -zubní lékaři MDDr. Kateřina Špinarová zubařka Telefon: +420 568 841375 E-mail: dr.spinarova@dentsmile.cz MUDr. Magda Dosbabová zubařka Telefon: +420 568 841188 E-mail: dr.dosbabova@dentsmile.cz MDDr. Jana Mahelová zubařka Telefon: +420 568 840921 E-mail: dr.mahelova@dentsmile.cz Iva Sehnálková, DiS. dentální ...

Služby: -výroba želatinových tobolek -balení -sypké hmoty do želatinových tobolek -dle požadavků zákazníka -provedení určeného k distribuci, včetně požadovaného potisku -barevné kombinace -prodej infračerveného topení Sídlo společnosti F+Š MARK s.r.o. Hrušovická 7/893 197 00 Praha 9.

Zdravotnictví-privátní praxe: -dětský a dorostový lékař.

Služby: -masáže -lymfodrenáže -reflexní terapie -ajarvédské masáže -lávové kameny -výživové poradenství -poradenství zdravého životního stylu.

Zdravotnictví-privátní praxe: -lékař-stomatolog, zubař, zubní ordinace.

Zdravotnictví: -ženská lékařka-gynekologická ambulance. pobočka: Komenského 30 675 51 Jaroměřice nad Rokytnou Telefon: 568 440 045 čt. 7.00 - 13.00

Zdravotnictví: -ženská lékařka-gynekologická ambulance.

Služby: -zdravotnictví, privátní praxe -stomatolog, zubní lékař, zubař.

Služby: -zdravotnictví, privátní praxe -stomatolog, zubař, zubní ordinace.

Služby: -lékař -diagnostika a léčba onemocnění srdce a oběhového systému v dětském věku -diagnostika vrozených srdečních vad -poradna pro sportovce.

Zdravotnictví-privátní praxe: -stomatolog, zubní lékař, zubař.

Provoz stomatologické laboratoře. Výroba všech typů deskových a funkčních aparátů.