Péče o malá, velká i chovná zvířata zahrnující očkování, vyšetření pomocí přístrojů RTG, USG a dalších biologických analyzátorů, značkování pomocí čipů, prodej veterinárních přípravků, chirurgické zákroky, porody i okamžité řešení akutních případů.

Veterinární klinika s dlouholetou tradicí od roku 1991 poskytuje veškerou zdravotní a preventivní péči, poradenskou a konzultační činnost pro všechna zvířata včetně exotických.

Odborná veterinární činnost pro malá zvířata. Asi 65% skladby našich pacientů tvoří psi, asi 25% kočky a zbývajících 10% drobní hlodavci, fretky, ptáci a plazi.

Veterinární centrum: -ošetřovna -laboratoř -prodej krmiv a chovatelských potřeb -poradenství.

komplexní veterinární péče, veterinární pohotovost

Veterinární soukromá ambulance: -poskytnutí jakéhokoliv ošetření. -ošetření zvířat.

Služby: -veterinární ambulance.

Veterinární ošetřovna. - ordinace pro malá zvířata a také pro velká zvířata, především koně.

Veterinární klinika: -zaměřujeme se na chorby malých a exotických zvířat -sono. Vybavení digitální RTg, sono, hematologický a biochemický analyzátor idexx, inf. pumpy...

Veterinární lékař, služby: - preventivní péče, - vakcinace, prodej antiparazitárních přípravků, prodej krmiv, veterinárních diet, chovatelských potřeb, - čipování, vydávání petpasů, - RTG, USG vyšetření, - stomatologie, chirurgie měkkých tkání.

Veterinární ordinace, ambulance: - psi, kočky, drobní savci, plazi, exotičtí ptáci.....

E - shop - chovatelské potřeby - krmiva Veterinární ordinace

Veterinární klinika, veterinární ošetření.

Veterinární ordinace: - komplexní veterinární péče Naše služby: - vakcinace - odčervení - čipování a tetování - vydávání pasů EU - atesty - zhotovení RTG DKK a DKL a posouzení u mnoha plemen - ortopedická poradna pro rostoucí zvířata - posuzování očních vad pro chov - těhotenská poradna vč. sonografie - ...

Veterinární klinika. Služby: - poskytujeme preventivní péči a léčbu psů, koček i drobných zvířat. Provádíme očkování, čipování a registraci čipů do databází. Vystavujeme pasy, provádíme chirurgické zákroky, SONO vyšetření, vyšetření krve, moči, mikroskopické a dermatologické vyšetření.