Péče o malá, velká i chovná zvířata zahrnující očkování, vyšetření pomocí přístrojů RTG, USG a dalších biologických analyzátorů, značkování pomocí čipů, prodej veterinárních přípravků, chirurgické zákroky, porody i okamžité řešení akutních případů.

Provádíme rehabilitace psů a koní pomocí Dornovy metody pro zvířata, fyzioteraopie, bowen, lymfodrenáž, masáže, rehabilitační cvičení. Pomáháme při problémech s pohybovým aparátem psa - bolest zad, neochota k pohybu, meziobratlové ploténky, DKK, artróza, ochrnutí a pod.

Veterinární klinika pro malá zvířata: - biochemické analýzy krve - RTG, EKG, sonograf - biochemický analyzátor - inhalační anestezie - halotan - laser - zubní ultrazvuk - čipování - laboratorní diagnostika - pohotovost - operace - výjezdy k pacientům - hospitalizace - prodej krmiv a speciálních diet.

Ošetření zvířat v domácím prostředí, prví pomoc, nutné operace po dohodě

Veterinární výjezdní služba: - ošetření zvířat bez stresu přímo u majitele - sonografie velkých zvířat - ambulance - vakcinace zvířat, chirurgické zákroky, kastrace, steriluzace, drobné operace, čipvání zvířat zajímavé ceny - prodej krmiv EMINET, s dovozem chovateli - Olomouc a okolí

Veterinární ambulance u Svaté Barbory Veterinární ambulance. Prodej: - krmiva a veterinární diety.

Veterinární lékař - odborná veterinární činnost.

Veterinární ambulance: - malá a drobná zvířata - zubní ultrazvuk, laser, možnost biochem. vyšetření - homeopatická terapie - pohotovost - prodej krmiva.

Poskytujeme odbornou veterinární péči pro psy, kočky a drobné savce

Veterinární ordinace pro psy, kočky a další malá/drobná zvířata. Mimo ordinační hodiny, v urgentních případech, o víkendech či státních svátcích po telefonické domluvě. Poskytujeme i veterinární služby pro hospodářská zvířata v dojezdnosti 50km.

Veterinární ordinace: - zaměření na malá zvířata - vakcinace - čipování - vystavování pasu - očkování - odstranění zubního kamene.

Veterinární klinika pro psy, kočky a drobná zvířata. Interní vyšetření a léčba. Kardiologie. Ultrasonografie. Rentgenologie. Chirurgie. Šetrná anestezie. Prodej krmiv.

Veterinární lékař, veterinární ordinace.