Bohatý sortiment zdravotních pomůcek a materiálů nabízí produkty pro nemocnice i soukromníky v podobě fixačních a obvazových materiálů, protetického zboží, desinfekčních přípravků, injekčních stříkaček, stomických a inkontinenčních pomůcek a dalšího zboží.

ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
Výhodně u nás nakoupíte zdravotnické pomůcky pro inkontinenci, hygienické pomůcky, plenky, fixační pomůcky, doplňkový materiál (rukavice, žínky, bryndáky), obvazový materiál. V naší nabídce najdete kvalitní speciální kosmetiku pro užití ve zdravotnictví i v domácnosti. Náš e-shop je tu pro vás!
ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto - specializovaná výroba matrací z viscoelastické pěny.
Specializujeme se na výrobu výrobků z viscoelastické pěny, často označované jako paměťová. Tento unikátní materiál se přizpůsobuje tělu, což vede k rovnoměrnému rozložení tlaku a eliminaci tlakových bodů. Naše matrace zajišťují kvalitní a příjemný spánek. Produkty z visco pěny také pomáhají předcházet dekubitům u osob na lůžku či vozíku. Nabízíme ...
PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto - specializovaná výroba matrací z viscoelastické pěny.
Internetový obchod, e-shop: -zdravotnické potřeby

Prodej, maloobchod, velkoobchod: -dentální a implantační pomůcky

Výroba: -zdravotnické prostředky.

Výroba, prodej, montáž, servis: -vany pro rehabilitaci -vany pro hydroterapii -polohovatelná lehátka -hyperbarické komory -recyklační zařízení vody -doplňky -schůdky, schůdky s madlem -plastové a chromové schody -realizace od bezplatné poradenské činnosti, přes projektovou dokumentaci až po vybavení rehabilitačními ...

Prodej - vitamíny - doplňky stravy - zdravotnické potřeby Lékárna

Lékárna - široký sortiment léků - homeopatika - volně prodejná léčiva - léčebná kosmetika

Výroba: -ortopedické pomůcky. -bederní pásy. -ortézy. Poliklinika Sever.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -inhalační trubičky na odvykání kouření

Služby: -lékárna. Maloobchod, prodej: -léky, léčiva.

Lékárna. Maloobchod, prodej. - léky, léčiva - farmaceutické výrobky - homeopatika - léčebná kosmetika - potravinové doplňky, vitamíny - zdravotní obuv - dětská výživa.

Lékárna, prodej: -léky -léčiva -vitamíny.

Výroba zdravotnických pomůcek: -lehátka -křesla -gynekologická křesla -veterinární stoly -stůl na střihání a úpravu psů -univerzální multifunkční křeslo. Zakázková kovovýroba (dělení materiálu, obrábění, svařování atd.) - povrchové úpravy (zajišťujeme lakování, galvanické pokovení apod.) - servis a opravy strojů a zařízení - ...

Základním konceptem společnosti je dovoz a prodej invalidních elektrických a mechanických vozíků, elektrických skútrů a dalších zdravotnických potřeb. V naší nabídce naleznete nové i repasované zboží.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - farmaceutické přípravky - homeopatika - potravinové doplňky, vitamíny - zdravotní kosmetika - dětská výživa.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - farmaceutické přípravky - homeopatika - potravinové doplňky, vitamíny - zdravotní kosmetika - zdravotní obuv - dětská výživa.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - farmaceutické přípravky - homeopatika - potravinové doplňky, vitamíny - zdravotní kosmetika - dětská výživa.

Prodejna zdravotnických potřeb: -pomůcky k chůzi -vybavení koupelen a WC -polohovací lůžka -antidekubitní program -vozíky mechanické a elektrické -elektrické skútry -zvedáky a závěsy -bandáže -zdravotnické doplňky -obuv, míče, tenometry, pleny.

Dodáváme zdravotnické pomůcky pro domácnosti i profesionály. Nabízíme tlakoměry Omron, masážní lůžka, kompenzační pomůcky a další zdravotnické potřeby.

Maloobchod, prodej: -léky (léčiva). Služby: -výdej léků na lékařský předpis pro veřejnost, široký výběr volně prodejných léčiv, dětské výživy, dentálních přípravků, kosmetiky, zdravotnického materiálu a zdravotní obuvi. Partnerská lékárna pro výrobky: WALMARK, GREEN-SWAN, VICHY, BIODERMA:

Velkoobchod, prodej: - hutní materiál - topenářské trubky - černé, pozinkované, ocelové a měděné plechy - uzavřené profily - ocelové profily I, U, L - plotové pletivo. Služby: - jeřábnické práce - zámečnické práce. Výroba: - zařízení pro koně - zařízení pro tělesně postižené.