Bohatý sortiment zdravotních pomůcek a materiálů nabízí produkty pro nemocnice i soukromníky v podobě fixačních a obvazových materiálů, protetického zboží, desinfekčních přípravků, injekčních stříkaček, stomických a inkontinenčních pomůcek a dalšího zboží.

ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
Výhodně u nás nakoupíte zdravotnické pomůcky pro inkontinenci, hygienické pomůcky, plenky, fixační pomůcky, doplňkový materiál (rukavice, žínky, bryndáky), obvazový materiál. V naší nabídce najdete kvalitní speciální kosmetiku pro užití ve zdravotnictví i v domácnosti. Náš e-shop je tu pro vás!
ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto - specializovaná výroba matrací z viscoelastické pěny.
Specializujeme se na výrobu výrobků z viscoelastické pěny, často označované jako paměťová. Tento unikátní materiál se přizpůsobuje tělu, což vede k rovnoměrnému rozložení tlaku a eliminaci tlakových bodů. Naše matrace zajišťují kvalitní a příjemný spánek. Produkty z visco pěny také pomáhají předcházet dekubitům u osob na lůžku či vozíku. Nabízíme ...
PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto - specializovaná výroba matrací z viscoelastické pěny.
Kovovýroba, prodej: -koupelnová madla -pomůcky pro tělesně postižené -dveřní madla oboustranná. Služby: -povrchové úpravy nerez, smalt práškovými vypalovacími barvami ve škále a stupnici RAL -nanášení nylonové střiže -flokování -sametové povrchy -vytvrzovací pec.

Cool-n-tape.cz Internetový obchod nabízející nejkvalitnější světové chladící bandáže Cool’n tape, nutnou pomůcku pro sportovce i při léčbě zranění svalů a kloubů. Keleny a chladící spreje jsou minulostí. Regenerace po sportu a pomoc při tejpování.

Výroba zdravotnických pomůcek z plastů pro jednorázové použití (infúzní, transfúzní a dialysační sety; laboratorní pomůcky). Prodej školních a kancelářských potřeb, měřidel.

Lékárna. Výdej léků a prostředků zdravotnické techniky. Prodej doplňků stravy, dětské výživy, kosmetiky, prostředků ústní hygieny. Poradenství při samoléčení.

Výroba a prodej: -sluchadla pro neslyšící -ORL technika -příslušenství pro sluchadla -náhradní díly.

Výroba, prodej, servis: -naslouchací přístroje A § M, STARKEY.

Prodej: -perličkové a vířivé masážní systémy -masážní a relaxační lehátka -mechanické masážní pomůcky -bylinné koupelové olejové přísady a soli -drtiče kuchyňských odpadů -internetový prodej.

Služby: -zemědělské a obchodní družstvo. Výroba, montáž, servis: -rehabilitační pomůcky -madla pro postižené -chodítka -sedačky do van a sprch -vybavení koupelen -vybavení pro nemocnice, domovy důchodců, stacionáře.

Služby: -zubní laboratoř -prodej dentálního materiálu pro zubní laboratoře a ordinace.

Distribuce, prodej: -léčiva -léky -homeopatika -zdravotnické potřeby. Služby: -daňové poradenství.

Maloobchod, prodej: -farmaceutické přípravky -léky -léčiva.

Výroba, dodávka: -rtuť HG. Prodej: -dentální materiály -slitiny vzácných kovů.

Výroba, opravy a prodej ortopedicko-protetických pomůcek -končetinové protézy a ortézy -trupové ortézy -měkké a neoprenové bandáže -ortopedická obuv a vložky -odborná ordinace -ortopedické úpravy obuvi -kompenzační pomůcky Smluvní partner zdravotních pojišťoven. V místě odborná ortopedická a ortopedicko-protetická ...

Prodej zdravotnického materiálu, výukových modelů, lékařských přístrojů značek Laerdal, Philips a Taema.

Velkoobchod, distribuce: - zdravotnický a dentální materiál - léčiva.

Služby: -lékárna. Maloobchod, prodej: -léky, léčiva.

Maloobchod, prodej: -léky -zdravotnický materiál -léčebná kosmetika -kojenecká výživa.

Služby: -lékárna. Maloobchod, prodej: -léky, léčiva.

Služby. -lékárna. Maloobhod,prodej: -léky,léčiva.