Bohatý sortiment zdravotních pomůcek a materiálů nabízí produkty pro nemocnice i soukromníky v podobě fixačních a obvazových materiálů, protetického zboží, desinfekčních přípravků, injekčních stříkaček, stomických a inkontinenčních pomůcek a dalšího zboží.

PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto - specializovaná výroba matrací z viscoelastické pěny.
Specializujeme se na výrobu výrobků z viscoelastické pěny, často označované jako paměťová. Tento unikátní materiál se přizpůsobuje tělu, což vede k rovnoměrnému rozložení tlaku a eliminaci tlakových bodů. Naše matrace zajišťují kvalitní a příjemný spánek. Produkty z visco pěny také pomáhají předcházet dekubitům u osob na lůžku či vozíku. Nabízíme ...
PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto - specializovaná výroba matrací z viscoelastické pěny.
ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
Výhodně u nás nakoupíte zdravotnické pomůcky pro inkontinenci, hygienické pomůcky, plenky, fixační pomůcky, doplňkový materiál (rukavice, žínky, bryndáky), obvazový materiál. V naší nabídce najdete kvalitní speciální kosmetiku pro užití ve zdravotnictví i v domácnosti. Náš e-shop je tu pro vás!
ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
Lékárna. Prodej: -léčivé byliny -čajové směsi -dietní programy -přírodní kosmetika -vitamíny. -minerály -stopové prvky. Provozovna: -výdej léčiv, Ždírec nad Doubravou, Školní 500, tel.569695929.

Distribuce - léky, léčiva - zdravotnické a dentální materiály

Poradenství, servis, montáž: - invalidní vozíky - schodolezy - kompenzační pomůcky.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky - léčiva.

Společnost DOMKAT, s.r.o. působí na trhu od roku 2003 a poskytuje zdravotnické prostředky mezi něž patří hydraulické zvedáky, pohony, polohovací nemocniční lůžka a výškově nastavitelný nábytek pod výrobní značkou. Od začátku naší firmy poskytujeme lůžkové, stolkové, sedačkové a hydraulické zvedáky značky MEDACT-H. V našem sortimentu ...

Prodej: -zdravotnické potřeby -obvazový materiál -inkontinentní pomůcky -kolostomické pomůcky -tonometry, glukometry -kompresivní punčochy -návleky, bandáže, ortézy -chirurgické nástroje, čepelky. Výdej: -veškerý zdravotnický materiál na poukazy.

Velkoobchod, prodej: -zdravotnické kompenzační pomůcky -hole-dřevěné, duralové, stavitelné, skládací -berle-francouzské, podpažní -chodítka-pevná, kloubová -nástavce na WC-10 cm, 15 cm -sedačky-do van, na vany -bandáže-kolenní, bederní -záchytná madla -klozetová křesla -zdravotnický materiál -obvazový ...

Vedení společnosti, centrální sklady, fakturace, účtárna. Obchodní oddělení: -bezplatná linka tel.800136136 Velkoobchod, maloobchod: -zdravotnické a hygienické potřeby a pomůcky.

Lékárna - ústavní lékárna (Pavilon 13). Lékárna - výdejna u vrátnice (Pavilon 9 VSTUPNÍ): tel.: 566 801 565, po-pá 7-16

Výroba: -buničina vata -hygienické potřeby vložky -papírenská výroba.

Lékarna prodej, služby. Služby: -příprava a výdej léků na recepty -výdej volně prodejných léků -specializovaný prodej zdravotní obuvi -prodej dětské výživy -prodej léčebné kosmetiky -poradenská činnost -měření tlaku, váhy a BMI indexu -on-line nákup. Prodej: -léků na předpis -volný prodej -proti alergie, akné, oční ...

Maloobchod, e-shop: -léky, léčiva -síť lékáren -zdravotnické potřeby -homeopatika.

Výroba: -kompresivní elastické punčochy.

-koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej, vyjma zboží vyhrazeného zák. č. 455/1991 Sb.

Maloobchod: -farmaceutické přípravky -kosmetiky -zdravotnické potřeby.

-Výroba zdravotnických prostředků -Výroba a opravy obuvi, brašnářského a sedlářského zboží

Prodej, dodávka: -zdravotnický materiál -pomůcky pro chůzi -invalidní vozíky -speciální lůžka, zvedáky -teploměry -tlakoměry.

Služby: -lékárna Maloobchod, prodej: -léčiva -byliny.

Služby: -lékárna. Maloobchod, prodej: -léky -léčiva.

Velkoobchod, prodej: -veškerý zdravotnický materiál -zdravotnické přístroje -farmaceutické a ortopedické výrobky.

Výroba, prodej: -rehabilitační zařízení -polarizační lampy -infračervené podložky -magnetické podložky -masážní lehátka, křesla, polštářky.

Maloochod, služby: -léčiva -zdravotní pomůcky -obuv.