Bohatý sortiment zdravotních pomůcek a materiálů nabízí produkty pro nemocnice i soukromníky v podobě fixačních a obvazových materiálů, protetického zboží, desinfekčních přípravků, injekčních stříkaček, stomických a inkontinenčních pomůcek a dalšího zboží.

PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto - specializovaná výroba matrací z viscoelastické pěny.
Specializujeme se na výrobu výrobků z viscoelastické pěny, často označované jako paměťová. Tento unikátní materiál se přizpůsobuje tělu, což vede k rovnoměrnému rozložení tlaku a eliminaci tlakových bodů. Naše matrace zajišťují kvalitní a příjemný spánek. Produkty z visco pěny také pomáhají předcházet dekubitům u osob na lůžku či vozíku. Nabízíme ...
PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto - specializovaná výroba matrací z viscoelastické pěny.
ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
Výhodně u nás nakoupíte zdravotnické pomůcky pro inkontinenci, hygienické pomůcky, plenky, fixační pomůcky, doplňkový materiál (rukavice, žínky, bryndáky), obvazový materiál. V naší nabídce najdete kvalitní speciální kosmetiku pro užití ve zdravotnictví i v domácnosti. Náš e-shop je tu pro vás!
ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
Ortopedická protetika - výroba: - protézy - ortézy - měkké bandáže - ortopedické vložky - kopyta - obuv. Naleznete nás v areálu Baťovy krajské nemocnice, VIII. pavilon.

Distribuce: -zdravotnické, drogistické zboží. Velkoobchodní prodej: -zdravotní bylinná kosmetika -balzámy na rty -zdravotnické náplasti -tejpy a obinadla -teploměry -aerometry -kobercové pásky -termofory -autolékárničky.

Frma Jaroslav Režňák se zaměřuje na výrobu individuální ortopedické zdravotní obuvi a ortopedických vložek. Na naší provozovně můžete využít poukaz na léčebnou, ortopedickou obuv od ortopeda. Při uplatnění poukazu platíte pouze 10% ceny obuvi, 90% uhradí pojišťovna. Spolupracujeme s těmito zdravotními pojišťovnami: - 111 VZP - 211 ...

Prodej: - elektrické skútry - tříkolky - elektrická kolečková křesla (joysticky) - polohovací postele - rolátory - kolečková chodítka - WC židle. Servisní středisko včetně pneuservisu ! I pro techniku zakoupenou jinde.

LÉKÁRNA DŮM ZDRAVÍ PharmDr. Pavla Bobčíková nabízí široký sortiment volně prodejných léků, výdej léků na lékařský předpis, potravinových doplňků, zdravotnického materiálů i homeopatik. Najdete nás v Bojkovicích na nábřeží Svobody. Lékárna, prodej: - léky, léčiva - výdej léků na předpis - výdej léků na e-recept - volně prodejné léky - ...

Internetový obchod, e-shop: - zdravotnické potřeby (inhalátory, glukometry, tlakoměry, teploměry, naslouchadla...) - potřeby pro hubnutí, formování postavy (sauna pásy) - přístroje pro pleť - sportovní potřeby.

Výroba, prodej: - kompresivní zboží pro sportovní a zdravotní účely.

Velkoobchod, prodej: -jednorázové plenky Baby Comfort -vlhčené hygienické ubrousky -anatomické pleny, podložky -inkontinentní pomůcky.

Ortotika - protetika individuální výroba - na míru : -bederní pásy, korzety -břišní pásy -stomické pásy -ortézy kolenní, hlezenní, zápěstní - měkké bandáže - individuální ortopedické vložky - speciální ortopedické vložky

Dodávka, prodej, e-shop - zubařská technika a přístroje - dezinfekce, sterilizace - autoklávy - RTG technika - stomatologický materiál.

Výroba a prodej: - ortopedické obuvi - ortopedické vložky individuální a speciální - bandáže, ortézy - podologické pomůcky - ortézy. Servis: - invalidní vozíky Otto Bock.

Vývoj, výroba, prodej: - integrovaný systém prenatální péče PrenCare™ - systém mobilního domácího monitorování děložní činnosti

Lékárna. Maloobchod, prodej: -léky, léčiva, vitamíny -výdej na recepty (na předpis) -homeopatika, léčivé a hojivé rostliny -čaje -kosmetika -zdravotní obuvi -zdravotnický materiál, potřeby -zákaznické kartičky 5% na doplatky za recept, 3% na volný prodej.

Poskytované služby: Služby pro osoby se zdravotním postižením a seniory, zejména: - asistenční služba v domácnosti atp. - speciální přeprava pro imobilní - integrační programy pro děti a mládež - sportovní aktivity - půjčovna kompenzačních pomůcek. Dobročinný obchod DOBRODĚJ.

Sortiment pro ženy po ablaci prsu. Maloobchod, prodej, poradenství: - prsní epitézy, korekční epitézy, epitézy na plavání, samolepivé epitézy - podprsenky pro ženy po operaci prsu, plavky, oblečení pro volný čas - parky.

Internetový obchod, e-shop: - pomůcky, oděvy pro záchranáře, hasiče.

-Výroba zdravotnických prostředků -Velkoobchod a maloobchod

Výroba, vývoj, prodej: -kompresivní zdravotní punčochy -zdravoní punčochové a ponožkové zboží.

Nabízíme: -Irisdiagnostiku -aplikaci zappingu -detoxikaci a regeneraci organismu. Prodej přístrojů SUPER RAVO ZAPPER včetně nastavení přístrojů dle zdravotních problémů zákazníka. Prodej přístrojů RAMALOOP vč. zpracování potřebných programů.

Výroba, distribuce, velkoobchod, prodej: - zdravotnický materiál - zdravotnická technika. Výroba: - kardiostimulátor EPG 10P a příslušenství. Distribuce: - prodej externích kardiostimulátorů EPG 10P + pravidelná roční bezpečnostně technická kontrola (PBTK) - katetry, stenty, dreny, jehly - chirurgické nástroje.

Provozování solárií -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy u fyzických a právnických osob -Specializovaný maloobchod -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

E-shop: - základní potřeby, výrobky pro předčasně narozená miminka: - polohovací pomůcky, speciální dudlíky, odsávačky hlenů, teploměry, ... Služby: - 3 denní kurz, školení pro rodiče předčasně narozených dětí ZDARMA - relaxační a stimulační techniky. Návrhy, realizace. - interiéry.