Bohatý sortiment zdravotních pomůcek a materiálů nabízí produkty pro nemocnice i soukromníky v podobě fixačních a obvazových materiálů, protetického zboží, desinfekčních přípravků, injekčních stříkaček, stomických a inkontinenčních pomůcek a dalšího zboží.

ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
Výhodně u nás nakoupíte zdravotnické pomůcky pro inkontinenci, hygienické pomůcky, plenky, fixační pomůcky, doplňkový materiál (rukavice, žínky, bryndáky), obvazový materiál. V naší nabídce najdete kvalitní speciální kosmetiku pro užití ve zdravotnictví i v domácnosti. Náš e-shop je tu pro vás!
ABENA zdravotnické pomůcky  - nejenom pro inkontinentní
PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto - specializovaná výroba matrací z viscoelastické pěny.
Specializujeme se na výrobu výrobků z viscoelastické pěny, často označované jako paměťová. Tento unikátní materiál se přizpůsobuje tělu, což vede k rovnoměrnému rozložení tlaku a eliminaci tlakových bodů. Naše matrace zajišťují kvalitní a příjemný spánek. Produkty z visco pěny také pomáhají předcházet dekubitům u osob na lůžku či vozíku. Nabízíme ...
PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto - specializovaná výroba matrací z viscoelastické pěny.
Stomatologická laboratoř, výroba: - korunky a můstky - fixní a snímací náhrady - zubní náhrady.

Dovoz, import, distribuce, velkoobchod, maloobchod, prodej: -alkohol tester -náhradní hygienické náustky -detekční trubičky, detekčních trubiček alkoholu -testy na drogy -testy ze slin.

Maloobchod, prodej: -zdravotnické potřeby, pomůcky: -bandáže, ortézy, bederní pás, podpora kolene a kotníku -ortopedické pomůcky na horní i dolní končetiny, páteř -punčochy, vložky, podpatěnky, epitézy, cicatrex -antidekubitní matrace -kompresivní prádlo -vertikalizační pomůcky -ortopedická obuv.

Maloobchodní prodej: -ortézy -inkontinenční pomůcky -kompresní punčochy -obvazový materiál Prodej, e-shop: -spotřební materiál pro veškerá odvětví zdravotnictví a veterinu.

Výroba a prodej: - profesní ošacení pro recepce, restaurační zařízení, gastro, zdravotnické ošacení a zdravotnické pomůcky. - pomůcky pro tělesně postižené.

Lékárna Sano. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - zdravotnické potřeby - zdravotnické pomůcky pro postižené - podpůrné léky - vitamíny a doplňky stravy.

Velkoobchod, distribuce, prodej: -dentální výrobky: -pomůcky ústní hygieny -profylaxe -pro bělení zubů. Maloobchod, prodej: -Interspar, Zlín-Prštné, Náves 671 tel.:731413295. -Profimed Profesionální péče OSC Olomouc City, Pražská 255/41 tel.:737200228

Odborně školený personál: -homeopatie Prodej, maloobchod: -léky na lékařský předpis i volný prodej -homeopatika -léčivé byliny -kojenecká výživa -zdravotní obuv -rehabilitační, ortopedické pomůcky

Lékárna. Prodej, maloobchod: - léky, l éčiva - výdej léků na repecepty (předpis) - kojenecká a zdravá výživa - čaje, vitamíny.

Lékárna. Prodej, maloobchod: - léky - léčiva.

Pronájem: -nemovitosti. Maloobchod s farmaceutickými přípravky.

Lékárna. Prodej: -léky, léčiva -ortopedická obuv -čaje -zdravotní kosmetika -kojenecká výživa, nádobí, potřeby.

Lékárna. Prodej: - léky, léčiva, vitamíny, bylinkové čaje - zdravotnické a kojenecké potřeby - zdravotní kosmetika.

Lékárna. Maloobchod, prodej: -léky.

Výroba: - textilní zboží - zdravotnické prostředky - kremické, porcelánové a sádrové výrobky. Maloobchod, prodej: - skříňkové zámky. Práce: - autodoprava - zemní - výkopové.

Výroba, prodej: - implantabilní technika - lékařská technika - kardiostimulátory, elektrody. Oprava: - zdravotnická technika.

Výroba: -ortopedické pomůcky a komponenty pro technickou protetiku. Aplikace, prodej, výroba, opravy: -protézy -trupových, končetinových ortéz -bandáže -sportovní ortézy.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - farmaceutické výrobky - zdravotnické potřeby.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - farmaceutické přípravky - zdravotnické potřeby.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - farmaceutické přípravky - zdravotnické potřeby - léčebná kosmetika.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - farmaceutické výrobky (přípravky) - zdravotnický materiál (zdravotnické potřeby).