Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Farma Holešov, s.r.o.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
Ovocné a okrasné školky Kukla

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaná prodejna s širokým sortimentem vybavení pro chov drůbeže, králíků, holubů i dalších domácích zvířat. Prodáváme uzavíratelná nášlapná krmítka vlastní výroby, napáječky, pasti, dezinfekce i krmiva, vitamíny, minerály a knihy pro chovatele. Zboží je možné osobně nakoupit na prodejně v Bojkovicích - ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Pěstování, prodej -sazenice okrasných stromů -jehličnany. Služby: -výsadba okrasné zeleně -návrhy a realizace asijských zahrad -školkařské středisko.

Společnost PURA MAYA s.r.o. se zabývá péčí o lesy na Vysočině. Nabízíme širokou škálu služeb pro majitele lesů, od těžby dřeva, přes výkup a prodej dřevního sortimentu, až po pěstební činnosti a obnovu lesních kultur. Jsme také schopni poskytnout stavební řezivo z vlastní pily a pomoci s nákupem nebo prodejem lesů. Naším posláním je pečovat o ...

Velkoobchod prodej: -sadba brambor -ranné, poloranné, pozdní -konzumní, zpracovatelské -merketing vlastních odrůd brambor.

Chov, nákup a prodej sladkovodních ryb. Celoroční maloobchodní prodej ryb každý pátek od 13:00 do 17:00 na sádkách u Stojčína.

Služby: -rostlinná výroba -živočišná výroba

Zemědělská družstvo: -živočišná výroba -rostlinná výroba. Prodej: - brambory sadbové, konzumní, průmyslové. - pšenice potavinářská, sladovnický ječmen, potravinářské žito, - mák setý, řepka olejka, - hovězí maso,

Živočišná a rostlinná výroba. Chov a pěstování: - skot (pro mléko i maso) - prasata - obiloviny - pícniny - mák. Služby: - prodej a servis nakladačů Faresin Handler.

Velkoobchod, prodej, obchodní činnost, sušení, čištění skladování: - zemědělské komodity - obiloviny, olejniny, luštěniny. Velkoobchod, prodej, aplikace: - chemie pro zemědělství, chemické přípravky: - průmyslová hnojiva, pesticidy.

Skladování, výkup, prodej: - obilí.

Prodej: - krmné směsi pro hospodářská zvířata - ruční a elektrické profi i hobby nářadí - zahradní technika - pletivo - skleníky - hliníkové žebříky - osivo a sadba.

Prodej: - krmiva, šroty - hnojiva - motorová nafta.

Společnost BIO AMETYST, a.s. je firma podnikající v zemědělství.

Zabýváme se zemědělstvím a chovem fríských koní a appaloos. Pořádáme kurzy, semináře, koňské akce. Děláme lesnické práce.

Zahradnictví. Výroba smuteční vazby, kytic a dekorací k různým příležitostem - na svatby, narozeniny, výročí, promoce apod. Dodáváme zboží pohřebním službám ve Zlíně, Otrokovicích a Bílovicích Prodej dárkových věcí, hrnkové i řezané květiny. Výkup chvojí z thújí, cypřišů, jedlí, stříbrných smrků.

Firma Svadbales se zabývá těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva, přepravou dřeva a materiálů, štípáním dřeva. Provádíme ruční nebo strojní těžbu dřeva. V případě potřeby se obě metody kombinují. Jsme vybaveni pro přibližování dřeva. Metoda kmenová - UKT traktor, naviják a metoda sortimentová - vyvážecí traktorové ...

Pokud hledáte kvalitní krmivo pro vaše psy a kočky, pak je pro vás firma Dogeter tou pravou volbou. Dogeter je specializovaný prodejce krmiv pro zvířata, který nabízí široký sortiment produktů, jako jsou mražené maso (BARF), doplňky stravy, granule a další. Dogeter se zaměřuje na zdraví a vitalitu vašich mazlíčků a nabízí pouze krmivo od ...

Výroba, prodej: -bramborové, pšeničné škroby -krmiva pro hospodářská zvířata. Služby: -zpracování brambor.

Služby: -zemědělství -rostlinná výroba -sladovnický ječmen, oves, potravinářský hrách, lněné semeno, bílý mák -brambory-sadba, konzum -živočišná výroba -jatečný skot -lihovar.

Zemědělská výroba - zelenina (okurky, rajčata, cibule, ranné brambory). JAHODY - atraktivní plody nová výkonná odrůda z Itálie. Plody a sazenice - zakoupená licence k množení.

Velkoobchodní prodej: Zpracované a nezpracované rostliné výrobky -obolí, řepka, ječmen, mák, kukuřice -mouka Zpracované a nezpracované živočišné výrobky -skot, prasata -mléko Zemědělské komodity Sušení a čištění: -zemědělské produkty -posklizńová úprava Průmyslová hnojiva Agroslužby Poradenská činnost: -zemědělství.

Společnost TOP OSIVA, s.r.o. poskytuje k prodeji především osivo kukuřice, řepky ozimé, pšenice ozimé a dalších plodin.

Těžba dřeva a veškerá pěstební činnost, těžba a přiblížení dřeva. Kácení rizikových stromů -v obytných oblastech -v blízkosti elektrického vedení -kolem vodních toků -kolem železničních tratí. Pěstební činnost -shazování a pálení klestu -zalesnění -ošetření mladých stromků -vyžínání -stavba oplocenek.